Çırağın Alışveriş Merkezi Pazarcık Şubesi Hizmete Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çırağın Alışveriş Merkezi Pazarcık Şubesi Hizmete Girdi
Abone ol
Kahramanmaraş’ın alışveriş sektöründe vatandaşların bir numaralı tercihi olan Çırağın AVM, Kahramanmaraş’ta ki 3.şubesini Pazarcık’ta açtı.

Pazarcık Ulu Cami yanında açılan 3.şubede, bugüne kadar hiç yapılmayan bir yöntemle herkese hediye verildi. Hiç bir şart olmadan mağazadan alışveriş yapan herkes çarkıfelek çevirip hediye kazandı. 

Beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerinden züccaciyeye kadar birçok markada ürün yelpazesini bünyesinde bulunduran Çırağın AVM’nin Pazarcık ilçesine artı değer katacak şubesinin açılışına Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık ve vatandaşlar katıldı. 

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, açılışta yaptığı konuşmada, Çırağın AVM’nin ilçeye bir değer katacağını, özellikle evlenmek isteyenlerin bütün ihtiyaçlarını Çırağın’dan karşılayabileceğini, ilçeye böyle bir imkanın getirilmesinin büyük bir hizmet olduğunu söyledi. 

 

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak da, firma olarak Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlı vatandaşlara hizmet etmekten onur duyduklarını, yeni şubedede indirimli fiyatlarla vatandaşlara alışverişte kolaylık sağladıklarını belirtti. 

Çırak, sürpriz hediyeler dağıttıklarını ifade ederek, ‘’Yeni şubemiz, yeni heyecan ve yeni fırsatlar barındırıyor. Alışveriş yönünde ve ödeme konusunda her türlü desteği, kolaylığı sağlıyoruz. Artık Pazarcık’ta da hizmetteyiz. Herkesi Çırağın AVM’ye bekliyoruz.’’ dedi. 

Kurdele kesiminin ardından AVM gezilirken, vatandaşlar heyecanlı dakikalar yaşadı. Alışveriş yapan herkes çarkı çevirdi ve şansına çıkan hediyeyi aldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de geri manevra yapan tekerlekli vincin altında kalan işçi hayatını kaybettiÖnceki Haber

Osmaniye’de geri manevra yapan tekerlekl...

Antalya’da inşaatlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Antalya’da inşaatlardan hırsızlık yaptık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar