ÇIRAĞIN GROUP ÜRETMEYE DEVAM DİYOR ! KAPASİTEYİ İKİYE KATLADI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Kahramanmaraş’ta özellikle dar ve orta gelir düzeyine sahip aileleri ev sahibi yapan Çırağın Group, inşaat sektöründe üretmeye devam ederek çeşitli kampanyalarla Kahramanmaraş ve bölge halkını ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Çırağın Group kurulduğu ilk tarih 2007 yılından bu yana inşaat sektöründe dar ve orta gelir düzeyine sahip vatandaşlara sunduğu cazip fiyat ve kampanyalarla 4500 konutun tapusunu teslim etti.

KAHRAMANMARAŞ’TA KAZANDI KAHRAMANMARAŞ’A YATIRIM YAPTI 

Çırağın Group Kahramanmaraş ve bölge halkından aldığı desteği yine kente istihdam ve yatırım olarak dönüşümünü sağladı. Çırağın Group’un faaliyet alanları arasında bulunan Sosyal tesis , Mağazacılık ve İnşaat sektörleriyle Kahramanmaraş ve bölgeye artı değer kazandırmayı başardı.

EKONOMİK DARALMAYA RAĞMEN ÜRETİMİ ARTTIRDI

Son iki yıldır dünya genelinde yaşanan ekonomi daralmasının yansımasıyla Türkiye’de de başlayan döviz odaklı ekonomik daralmaya rağmen Çırağın Group konut üretimini iki katına çıkartarak gelen yoğun taleplere cevap veriyor. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak üretim kapasitelerini arttırmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çırak açıklamasında şu sözlere yer verdi ;

 “ Çırağın Group olarak yeni temellerimizle beraber üretimimizi iki katına çıkarttık. Personel ve taşeron sayımızı arttırdık.Konut kredisi faizlerini 120 ayda 0,79 oranına 180 ayda ise 0,99 oranına düşürdük. Bizden ev almak isteyen vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için hem özel hem kamu bankalarıyla anlaşmalarımız var. Vatandaşlarımızın konut kredisini kullanırken daha avantajlı oranlar ve vade ile faydalanmalarını bankalarla yaptığımız anlaşmalar sayesinde sağlıyoruz. Fiyat konusunda Kahramanmaraş’ta çok iddialıyız. Kahramanmaraş’ta en uygun fiyata konutlarımızı üretebiliyoruz. Kahramanmaraş’ın doğusundan batısına , kuzeyinden güneyine bir çok bölgesinde konutlarımız mevcut olup bir çoğu hazır veya hazır olma aşamasında. “ dedi.

KONUT SATIŞLARINDA ARTIŞ VAR

 

Son zamanlarda kamu ve özel bankalar tarafından konut kredilerinde uygulanan faiz indirimi hakkında da görüş belirten Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak sözlerine şöyle devam etti ;

“  Kahramanmaraş özelinde ve Türkiye genelinde konut satışlarının bankaların uygulamaya koyduğu konut kredilerindeki faiz indirimi konut satışlarına olumlu yansıyarak artı yönde ilerlemesine neden oldu. Son bir buçuk ayda Kahramanmaraş’ta özellikle stoklarımızda bulunan uygun fiyatlı konutlarımız dar ve orta düzey gelir sahibi ailelerimizden ya da yatırım amaçlı almak isteyen bir çok vatandaşımız tarafından satın alınınca bizim stoktaki konutlarımızın erimesine neden oldu. Bizler Kahramanmaraş’ta firmamızı kurduğumuz günden bugüne 4500 konutu teslim etmenin haklı gururunu yaşamaya devam ederken bir yandan da üretim kapasitemizi arttırarak yeni temeller ve konutlar inşaa etmeye başladık inşallah kısmet olursa yıl sonuna varmadan hedefimiz yüzlerce konutu  çıkartıp teslim etmek. Geçen yıl olduğu gibi bu senede bir önceki senenin rakamlarının üstüne çıkmak. Geçen yıl yani 2018 yılında 550 konut teslim ettik bu sene inşallah hedefimiz 600  rakamının üzerine çıkmak. 2 + 1 ve 3+1 konutlar üretiyoruz. Dar ve orta gelirli kesime hitap ediyoruz. Önceliğimiz para kazanmak değil önceliğimiz vatandaşa hizmet diyoruz. Herkesin bir yuvası olacak sloganıyla çıktık bu yola yıllardır da bu doğrultuda hizmet sunuyoruz ve bu hizmetimizin meyvelerini de halkımız bize yıllardır teveccüh göstermesiyle görüyoruz” dedi.

 

Çırağın Group HAKKINDA

Çırağın Group ; 2007 yılında Ferruh Çırak ve oğulları tarafından kuruldu. Çırağın Group sektörel olarak mobilya , beyaz eşya , sosyal tesis , mağazacılık ve inşaat sektörlerinde hizmet vermeye başladı.

Kurulduğu günden bugüne “ Herkesin bir yuvası olacak “ sloganıyla yola çıkan Çırağın Group 4500 aileyi ev sahibi yaptı. Müşterilerine “ yuva kurma hayallerinin “ bütün aşamalarında kaliteli hizmet ve cazip fiyatlar ile yer aldı. Bu sayede Kahramanmaraş ve bölgesinde tek olmayı başardı.

2016 ve 2017’de 2 yıl üst üste Kahramanmaraş’ta vergi rekortmeni oldu.

2016 yılında konut kredisi kullandırma ve satışında Denizbank Türkiye 4.cülüğü ödülü aldı.

2017 yılında  Halkbank , Ziraat Bankası ve Garanti Bankası konut satışı başarı ödülleri aldı.

2018 yılında Ziraat Bankası Türkiye genelinde başarı ödülü aldı.

2019 yılında Ziraat Bankası konut kredileri kullandırmada Türkiye 1. Si oldu.

Çırağın Group başta İnşaat , Sosyal Tesis ve Mağazacılık sektörlerinde yer almaktadır.
2018 yılında Çırağın Alışveriş Merkezi ikinci şubesini açtı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bosnalı Heyet ziyaret etti Yedi Güzel Adam Müzesine hayran kaldılarÖnceki Haber

Bosnalı Heyet ziyaret etti Yedi Güzel Ad...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Win Sports TV'den şifresiz izlenir mi?Sonraki Haber

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Win Spo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar