DJ KHALED MERAKLA BEKLENEN ALBÜMÜ “FATHER OF ASAHD”I YAYIMLADI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DJ KHALED MERAKLA BEKLENEN ALBÜMÜ “FATHER OF ASAHD”I YAYIMLADI!
Abone ol
DJ Khaled merakla beklenen “Father of Asahd” adlı stüdyo albümünü yayımladı!

Grammy ödüllü başarılı sanatçı DJ Khaled, yaza damga vuracak 12 tane şarkıdan oluşan yeni albümü “Father of Asahd” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Birçok ülkede ilk 10’da yer alan albümde DJ Khaled, Justin Bieber, J Balvin, Travis Scott, SZA, Meek Mill, Post Malone, Bryson Tiller gibi ünlü isimlerle birlikte çalıştı. "Father of Asahd", iTunes’da “En İyi Albümler” ve “En İyi Hip-Hop/Rap Albümü” listelerine birinci sıradan girdi.

 

“Father of Asahd” için bugüne kadar yayımladığı en iyi albüm olduğunu söyleyen Khaled, “Higher”, “Just Us”, “Celebrate” ve “Jealous” şarkılarının kliplerini hayranlarıyla paylaştı. Albümde yer alan en güçlü şarkı niteliğindeki “Higher” projesinde John Legend ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Nipsey Hussle ile birlikte çalışan DJ Khaled, şarkının gelirinin tamamını Nipsey Hussle’ın çocuklarına hediye edeceğini belirtti. Los Angeles’ta çekilen “Higher” şarkısının renkli klibi Nipsey’nin geride bıraktığı unutulmaz hayatını ve müzik kariyerini kutluyor.

Müzik sektöründeki vizyoner kimliği ve ilhamıyla bilinen DJ Khaled, 2016 yılında yayımladığı “Major Key” albümüyle altın, 2017 yılında yayımladığı “Grateful” albümüyle ise platinum ödülünü kazanmıştı. Yayımladığı iki albümüyle de Billboard listelerine birinci sıradan giren DJ Khaled, Justin Bieber, Chance the Rapper ve Lil Wayne ile birlikte çalıştığı “I’m The One” şarkısıyla 5 kez platinum, Rihanna ile yayımladığı “Wild Thoughts” şarkısıyla 3 kez platinum ve Drake’in yer aldığı “For Free” şarkısıyla da 2 kez platinum ödülüne layık görülmüştü.

 

DJ Khaled'in yeni albümü "Father of Asahd" şimdi tüm dijital platformlarda!

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Midi Kızlar namağlup Türkiye şampiyonuÖnceki Haber

Midi Kızlar namağlup Türkiye şampiyonu

ASYALI: “BÜYÜK ÖNDER, 100 YIL ÖNCE SAMSUN’DA SÖNMEYECEK ATEŞ YAKTI”Sonraki Haber

ASYALI: “BÜYÜK ÖNDER, 100 YIL ÖNCE SAMS...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar