EĞİTİMCİ YAZAR ÖMER AKPINAR 6.KİTAP FUARINI DEĞERLENDİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EĞİTİMCİ YAZAR ÖMER AKPINAR 6.KİTAP FUARINI DEĞERLENDİRDİ
Abone ol
Kahramanmaraş 6.Kültür ve Kitap fuarı ünlü yazarları ve yerel yazarları ağırlamaya devam ediyor. Son yıllarda namı Kahramanmaraş dışında da yayılmaya başlayan yazarlardan olan Ömer Akpınar kitap fuarını Haberhanesi’ne özel değerlendirdi.

Yazar Ömer Akpınar, bu yıl 6.’sı düzenlenen Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarını Haberhanesine değerlendirdi.

Akpınar açıklamasında: 
“Bu yıl 6.’sı yapılması şehrimiz adına çok güzel. Bu fuarı iple çeken okuyucularımız var. Yazarlarımızın yeni çıkan kitaplarını almak için can atanlar, yazarlarımız ile bir araya gelenler, söyleşi programlarına katılanlar, kitaplarını imzalatmak için sıraya girenler, bunları görmek gerçekten mutlu ediyor. 

Kahramanmaraş artık Şiirin ve edebiyatın başkenti olduğunu kabul ettirdi. Anadolu topraklarında, şiirleriyle, yazılarıyla, fikirleriyle ön plana çıkan bir şehir olması çok güzel ve biz bununla gurur duyuyoruz. Kitap fuarlarının da şehrimize katkılarının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Genç kalemler, yeni yazarlar ortaya çıkıyor. Onları gördükçe de çok mutlu oluyoruz. İnşallah daha güzel kitap fuarlarında buluşmayı diliyorum.” dedi.

“Genç Doktor kitabımız çok beğenildi”

Akpınar: “Şu ana kadar basılmış 9 kitabım var. 5 tane de basılmayı bekleyen var. Bunların içerisinde fikir kitapları ve romanlar ağırlıklı. Son 4 romanım büyük ilgi gördü. Özellikle okur kitlemizin oluşması memnuniyet verici!

İlk romanım Emir Öğretmen’di. Şu an 2. baskısını yaptı. Daha sonra Genç Doktor basıldı. Ayrıca bu yıl en çok imzaladığım romanım oldu. İkinci baskısını yapacağız. Mucize Doktor dizi filminin yayında olması Genç Doktor isimli romanımıza ilgiyi arttırdı.

Polisiye türünde Dokuz Cinayet isimli eserimiz büyük beğeni topladı. Bu roman seri halinde gelecek ve 6 kitaptan oluşacak. 

En son basılan Kısık Sesler romanı okurlarıyla ilk defa buluştu. Okurların beğenisi bizi hayal kırıklığına uğratmadı.” ifadelerini kullandı.

“Kahramanmaraş’ın yayınevlerine sahip çıkılmalı.”

Kahramanmaraş’ta kurulu yayınevlerinin olduğunu belirten Yazar Akpınar: 
“Kahramanmaraş artık büyük bir şehir! Ve şehrimizde kurulan yayın evlerimiz var. Kitap fuarlarında onların daha güzel yerlerde kendilerini temsil etme fırsatlarının verilmesi bizim için de çok önemli. 
Bunu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizden özellikle istirham ediyorum. Biz şehrimizi edebiyat şehri yapacaksak kurumlarımızla, yayınevlerimizle, yazarlarımızla, okur kitlemizle yapabiliriz. Bunun içinde Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren yayınevlerimize kendilerini daha iyi tanıtabilecek yerlerden stant verilirse çok daha doğru olacağı kanaatindeyim.” dedi.

“Okurlarım benim en güzel dostlarım”

"En güzel dostlarımı kitaplar sayesinde edindim" diyen Yazar Akpınar: 
“Okurlarım benim en güzel dostlarım! Her gün dostlarımın sayısı da artıyor. Sıcak, samimi, candan gülüşleri ile yaklaşan ve hayranlıklarını ifade eden o insanları çok seviyorum. Bütün kitapseverler ve okurlarım icin söylüyorum: 
İyi ki varsınız.” dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜNLÜ YAZAR AKDEMİR 6.KİTAP FUARINI DEĞERLENDİRDİÖnceki Haber

ÜNLÜ YAZAR AKDEMİR 6.KİTAP FUARINI DEĞER...

Milletvekili Öçal’dan Kitap ve Kültür Fuarına ziyaret!Sonraki Haber

Milletvekili Öçal’dan Kitap ve Kültür Fu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar