Elbistan'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elbistan'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Abone ol
Elbistan Belediyesi  yaklaşıl bir ay önce başlattığı “Dev Asfalt Hamlesi Projesi” kapsamında ilçe genelinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asfalt çalışmalarının mevsim şartları el verinceye kadar aralıksız devam edeceği belirtildi.

Özellikle yolların yükseklik kotlarının değişmemesi için ilk olarak kazı yapılarak serilen sıcak asfalt çalışmasını iki farklı caddede sürdüren Elbistan Belediyesi, çalışmanın 24 saat esasına göre yapıldığını ifade etti.

 

Çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Yaklaşık bir ay önce başlattığımız Dev Asfalt Hamlesi Projesi 24 saat esasına göre çalışılarak devam etmektedir. Özellikle alt yapısı tamamlanan caddelerimizde başladığımız sıcak karışım asfalt kaplaması öncesi, özel asfalt kazıma ekipmanımız ile yollar kazınmaktadır. Ekiplerimizi bu gün itibari ile Çiğdem Sokak ve Devlet Hatun Caddesi’nin ara sokaklarında çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan her çalışma, şehrimizin daha güzel bir dokuya kavuşması ve yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sunuyor. Önemli olan bu çalışmaların ardından oluşabilecek mağduriyetlerin hızlı ve kesin bir biçimde ortadan kaldırılmasıdır. Biz de Elbistan Belediyesi olarak bu noktada üzerimize düşenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Biz vatandaşlarımıza bu şehri daha yaşanabilir bir şehir haline getirmenin sözünü verdik. Vatandaşlarımızdan gelen yol taleplerini de hassasiyetle değerlendirerek bu soruna neşter vuracak asfalt hamlemiz mevsim şartları el verdiği sürece kesintisiz devam edecektir. Çalışmalar esnasında kapanan yollarda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için her türlü gayreti gösteriyor, bu konuda da vatandaşlarımızın anlayışına sığınıyor, teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köprü Tamam Sıra Bağlantı YolundaÖnceki Haber

Köprü Tamam Sıra Bağlantı Yolunda

MSB : “İki Askerimiz Şehit Düştü”Sonraki Haber

MSB : “İki Askerimiz Şehit Düştü”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar