Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Okullara Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Okullara Destek
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hatice Karslıgil İlkokulu’nda öğrencilere kırtasiye ve satranç dağıtımı törenine katıldı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Fatma Şahin “Temiz Okul” için çalışmaların devam ettiğini belirterek şu ana kadar bin 157 okulun sertifikasını aldığını ifade etti.

Gelecek nesillerin iyi yetişmesi için faaliyetlerine ve desteklerine devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile ortak yürütülen kırtasiye eşyaları ve satranç takımı dağıtımı için Şahinbey İlçesi’nde bulunan Hatice Karslıgil İlkokulu’nda tören gerçekleşti. Dağıtım törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak katıldı. Bin 600 öğrenciye satranç takımı, kırtasiye malzemesi ve dezenfektan dağıtıldığı törende Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çocukları temizlik, maske ve mesafe konularında bilgilendirdi. Yaptığı açıklamada Başkan Şahin, Gaziantep’te yürütülen çalışmalar neticesinde şu ana kadar bin 157 okulun “Temiz Okul Sertifikası” aldığını söyledi. 

ŞAHİN: BÜYÜKŞEHİR OLARAK SAĞLIKLI ŞARTLARDA EĞİTİM VERİLMESİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLADIK

Dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir an önce maskelerden kurtulmak için belirlenen kurallara uymak gerektiğini hatırlatarak, “Milli Eğitim Bakanlığı ile güvenli okul için çalıştık. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak dezenfektan, sıvı sabun ve maske gibi okulun sağlıklı şartlarda eğitim vermesi için hocalarımız ve öğrencilerimize her türlü desteği verdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladık ve al yıldızlı bayrağımız dalgalanıyor. Bunun devam etmesi için sizleri iyi yetiştirmemiz ve desteklememiz lazım. Size lazım olan kırtasiye malzemelerini şu anda vereceğiz. Satranç çocukların matematik zekasını ve stratejik planlamasını geliştiriyor. Satrançla ilgili yarışmalar yapıyor, iyi oynayanlara ödüller veriyoruz. Hepinizin gözünde başarı ışığı var başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te Medeniyet Söyleşileri'nin 9. Programı DüzenlendiÖnceki Haber

Gaziantep'te Medeniyet Söyleşileri'nin 9...

Kuraklık Nedeniyle Çiftçilerle Yağmur Duası EdildiSonraki Haber

Kuraklık Nedeniyle Çiftçilerle Yağmur Du...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar