Gündeş'ten Anlamlı Paylaşım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gündeş'ten Anlamlı Paylaşım
Abone ol
Kahramanmaraş’ta Gece kebapçısı olarak bilenen Mustafa Gündeş, sosyal medya hesabından korona virüs ile unuttuğumuz aile bağlarını yeniden hatırlamakla ilgili duygu dolu bir yazı paylaştı. Gündeş: “Usta bayat Ekmek var mı? Çocuklara ıslar yediririm diyen annenin feryadını duymadık” dedi

Kahramanmaraş’ta gece kebapçısı olarak bilenen Ekmek Sarayı ve Kasabı sahibi Mustafa Gündeş, sosyal medya hesabından korona virüsün bize öğrettikleri ile ilgili bir yazı paylaştı. Yazısında eskiye dem vuran Gündeş: “ Mesela aile bağlarımız kopmuştu karantina ile evimizde ailemize zaman ayırma fırsatımız oldu” ifadelerini kullandı
Gündeş yazısında şunları kaleme aldı: “Müşterilerimizin yüzde 55'i karantinada kalan yüzde 45’ lik kısmı ile ayaktayız. Çok şükür, evet zor bir süreç herkes panik halinde. Herkes korku içinde. Aslında hiç birimizin kaybedeceği bir şey yok, hatta kazanacağı çok şey var. Mesela aile bağlarımız kopmuştu karantina ile evimizde ailemize zaman ayırma fırsatımız oldu. Evet çok sevdiğimiz canımızdan can bildiğimiz insanlar öldü. Ama ölüm her an gelecek bir şey. Öyle yâda böyle bir tarihte öleceğiz. Panik yapmayı bırakıp 2 göz odada 10 baş horanta (aile) olduğumuz günlerin mutluluğunu geri verir belki korona.
EKMEĞE BAYAT DEDİK
5+1 evler kimseye mutluluk getirmedi. Fırındaki 5 dakikalık ekmeğe bayat dedik. Sıcak olmazsa almam dedik. Ben şunu şöyle yerim böyle yerim derken aç yatanları unuttuk. Usta bayat Ekmek var mı? Çocuklara ıslar yediririm diyen annenin feryadını duymadık! Parası olanın çocuğu ile garibanın sınıfını sırasını ayırdık. Çocukluk ’tan gelen dostluğu bitirdik. Ana, Baba evlatlarını unuttu dünya aşkı ile yanıp tutuştu. Evlattan hayırlı olmasını bekledi. 
BENCE KORONA BİZE BİR İHTARDI
Kendine çeki düzen vermek için. En fazla alacağımı geç alır borcumu geç öderim ama, insanlığımı kaybetmem. Bence herkesin işi iyi. Çünkü kimse küçük para konuşmuyor. Herkes ağa, herkes iş adamı. Babam; ‘oğlum bir dönem kazanma bir dönem kaybetme kendine zaman ayırma dönemi derdi’. Onun için korkmayın. 2 göz odada yaşamaktan. 2 göz odada yaşarken daha şerefli idi insanlar. Allah verdi Allah alır kimsenin özel bir yeteneği yok”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamu Çalışanları Rapor Almadan İzinli SayılacakÖnceki Haber

Kamu Çalışanları Rapor Almadan İzinli Sa...

Azerbaycan Ve Ermenistan Karabağ'da Anlaşmaya Karar VerdiSonraki Haber

Azerbaycan Ve Ermenistan Karabağ'da Anla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar