Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ebrar Sitesi'nde Yol Çalışmalarına Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yaşam Alanlarının Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Ebrar Sitesi’nde üstyapı çalışmalarını hızlandırdı. Deprem sonrası başlatılan imar ve inşa çalışmaları kapsamında hak sahipleri belirlenen yeni konut alanında asfalt serim süreci başladı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana arterler ve ara yolları sıcak asfaltla buluşturuyor. Titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında, bölgenin ulaşım altyapısı modern ve güvenli bir yapıya kavuşturuluyor.

Yetkililer, yol yapım faaliyetlerinin kısa sürede tamamlanarak, hak sahiplerinin konforlu bir ulaşım ağına sahip yeni yaşam alanlarına kavuşacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası yeniden inşa sürecini hızla sürdürerek şehri daha dayanıklı ve yaşanabilir hale getirme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın