Kahramanmaraş Büyükşehir, Sağanak Yağış Sonrası Yolları Temizledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir, Sağanak Yağış Sonrası Yolları Temizledi
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, etkili olan sağanak yağışla inşaat alanlarından arterlere taşınarak trafik akışını ve yaya güvenliğini olumsuz etkileyen moloz, taş, çamur ve diğer atıkları temizledi.

Şehir merkezinde öğleden sonra etkili olan sağanak yağışın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Dr. Sait Bulvarı ve Bediüzzaman Bulvarı’nda, yağış sonrası meydana gelen tahribatın giderilmesi için yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Şiddetli yağışla birlikte inşaat sahalarından yollara sürüklenen moloz, taş, çamur ve diğer atıklar, mazgalları tıkayarak trafik akışını ve yaya güvenliğini olumsuz etkiledi.

Çevre Koruma ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, olumsuzlukların daha fazla büyümesini engellemek amacıyla onlarca araç ve personel desteğiyle bölgede yoğun bir temizlik yaptı.

Titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucunda arterler kısa sürede çamur, taş ve atıklardan arındırıldı.

Temizlik faaliyetleriyle birlikte hem trafik güvenliği yeniden sağlandı hem de çevre kirliliğinin önüne geçildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Görgel Muhtarlarla Buluştu: “Sizler Mahallenizin Nabzısınız”Önceki Haber

Başkan Görgel Muhtarlarla Buluştu: “Sizl...

Şehitkamil Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı TamamlandıSonraki Haber

Şehitkamil Belediyesi Mayıs Ayı Meclis T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar