Kahramanmaraş Büyükşehirden Depremden Hasar Gören Terminallere Yenileme Atağı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehirden Depremden Hasar Gören Terminallere Yenileme Atağı!
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan Terminallerini Yeniden Yapılandırıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören Göksun ve Elbistan otogarlarını kapsamlı bir yenileme sürecine sokuyor. Deprem sonrası ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar, otogarların hem iç hem de dış mekanlarını baştan uca modernize etmeyi hedefliyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen projeyle, otogarların bilet satış gişelerinden dinlenme alanlarına, sosyal donatılardan aydınlatma ve otopark alanlarına kadar tüm bölümleri yenilenecek. Ayrıca, şebeke hatlarında da güçlendirme ve iyileştirmeler yapılacak. İç ve dış mekân düzenlemeleri tamamlandıktan sonra, çevre düzenleme uygulamalarına da başlanacak.

Bu kapsamlı yenileme ile otogarlar, modern bir görünüme kavuşarak ilçe halkının hizmetine sunulacak. Bu projeyle, Kahramanmaraş'ın deprem öncesi durumundan daha iyi bir noktaya taşınması amaçlanıyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda 11 Bin Metrekare Kilit Parke İle Ulaşımı İyileştirdiÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda...

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’na Davet: Komşu İllerde Reklam Kampanyası BaşladıSonraki Haber

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’n...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar