Kahramanmaraş Büyükşehirden Kadınlara Özel Doğa Turu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin "Doğada Kadın" Projesi İlk Gezi Programını Gerçekleştirdi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik "Doğada Kadın" projesi kapsamında ilk gezi programını başlattı. Başkan Fırat Görgel'in öncülüğünde hayata geçirilen bu sosyal proje, kadınlara şehrin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuyor.

İlk gezi kapsamında kadınlar, Kahramanmaraş'ın eşsiz doğa güzelliklerini deneyimleme şansı buldu. Gezi rotasında Ali Kayası, Yeşilgöz ve Menzelet yer aldı. Katılımcılar, Ali Kayası'nın etkileyici manzarasına tanıklık ederken, Yeşilgöz'ün berrak sularında huzurlu anlar yaşadı. Menzelet'te ise tekne turuna çıkarak keyifli bir gün geçirdiler.
Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerin toplumsal bağları güçlendirdiğini ve kadınlara doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı sunduğunu belirtti. "Doğada Kadın" projesinin gelecekte düzenli olarak devam edeceği duyuruldu.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın