Kahramanmaraş Gece Boyu Depremlerle Sarsıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Gece Boyu Depremlerle Sarsıldı!
Abone ol
Kahramanmaraş, gece boyunca bir dizi depremle sarsıldı, bölge halkı yeniden deprem korkusuyla sarsıldı. AFAD, bölgedeki son depremlere ilişkin verileri paylaştı, ancak endişe verici bir durum olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş, 6 Şubat 2023'te iki büyük depremle sarsıldı ve bu felaket 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Binlerce bina enkaz yığınına dönüşürken, altında kalan 53 binden fazla insan yaşamını yitirdi, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Bölgede yaşanan felaketin ardından, bir yıldır artçı depremler peş peşe devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta gece boyunca devam eden depremlerin çoğu Göksun merkezli olarak kaydedildi. Saat 04.00, 04.02, 04.07 ve 04.11'de meydana gelen sarsıntıların ortalama büyüklüğü 3 civarında gerçekleşti. Son olarak saat 06.00 sularında yaşanan depremin büyüklüğü ise AFAD tarafından 3.1 olarak açıklandı. Sarsıntının derinliği ise 7 km olarak ölçüldü.

Küçük Çaplı Sarsıntılar Devam Ediyor: Dulkadiroğlu, Elbistan ve Nurhak ilçelerinde de gece boyunca birçok küçük çaplı sarsıntı yaşandı. Bölge, hala deprem riski altında olup, yetkililer sürekli olarak vatandaşları bilgilendirme ve güvenlik tedbirleri konusunda uyarıyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi'nde Matematik Atölyesi Gençlere Yol GösteriyorÖnceki Haber

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi'nde Matemat...

Başkan Mehmet Gürbüz: 'Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'Sonraki Haber

Başkan Mehmet Gürbüz: 'Ramazan Ayı’na ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar