Kahramanmaraş 'ta Trafik Kazası: Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş 'ta Trafik Kazası: Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!
Abone ol
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir elektrikli bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, M. D'nin kullandığı otomobil, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Salih Önat'ın (56) elektrikli bisikletiyle çarpıştı. Çarpışma sonucu elektrikli bisiklet sürücüsü Salih Önat ağır yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, yaralı Salih Önat'ı ambulansa taşıdı.

Müdahaleler ve Sonuç

Salih Önat, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Soruşturma ve Gözaltı

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylar ve nedenleri araştırılıyor. Elbistan'daki bu üzücü kaza, trafik güvenliği konusunda bir kez daha dikkat çekti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta Sahte Alkol İmalatına Baskın: 35 Litre Etil Alkol ve Aroma Kitleri Ele Geçirildi!Önceki Haber

Kahramanmaraş’ta Sahte Alkol İmalatına B...

Petrol Fiyatları 6 Haftanın En Düşük Seviyesine Geriledi: Benzin ve Motorin Fiyatlarında İndirim Bekleniyor mu?Sonraki Haber

Petrol Fiyatları 6 Haftanın En Düşük Sev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar