Kahramanmaraş'ın Lezzetleri ve El Sanatları İzmir'de Büyük İlgi Gördü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde büyük bir tanıtım yaparak şehrin eşsiz kültürel ve gastronomik değerlerini sergiledi. Fuar, yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisini çekerken, Kahramanmaraş standı en çok ziyaret edilen alanlardan biri oldu.
Kahramanmaraş’ın bakır el işçiliği ile üretilmiş zarif ürünleri, Maraş Dondurması, ceviz oyma sandıklar, yemeni gibi tescilli ürünler stantta sergilendi. Ayrıca, şehrin geleneksel lezzetlerinden Maraş Biberi, Fıstık Ezmesi ve Maraş Çöreği de ziyaretçilere ikram edildi. Fuar katılımcıları, özellikle şehrin eşsiz lezzetlerine hayran kaldıklarını belirtti. El işçiliği ürünlerin zarafeti ve şehrin kültürel derinliği de büyük takdir topladı.

Şehrin Kültürü ve Mirası Tanıtılıyor
Fuar, Kahramanmaraş’ın kültürel ve gastronomik zenginliklerini dünya çapında tanıtmak için önemli bir fırsat sundu. 7 Aralık’a kadar sürecek olan etkinlik boyunca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihini, kültürünü ve mutfak mirasını tanıtmaya devam edecek. Ziyaretçilere, şehri yakından tanımalarını sağlayacak broşürler ve tanıtım materyalleri de hediye ediliyor.
Kahramanmaraş, bu fuarla hem yerli hem de yabancı misafirlere kendini tanıtarak, şehrin kültürel mirasını daha geniş kitlelere ulaştırma fırsatı buluyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın