Kahramanmaraşlı Kadınlar Ali Kayası ve Başkonuş Yaylası’nda Moral Depoladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlı Kadınlar Ali Kayası ve Başkonuş Yaylası’nda Moral Depoladı
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin "Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri" projesi, bu haftaki etkinliğinde şehrin doğal güzellikleri Ali Kayası ve Başkonuş Yaylası'nda gerçekleştirildi. Katılımcı kadınlar, doğanın huzur dolu atmosferinde keyifli bir gün geçirerek unutulmaz anlar yaşadı.

Başkan Fırat Görgel'in öncülüğünde hayata geçirilen bu sosyal ve kültürel proje, vatandaşların beğenisini topluyor. Bu hafta, doğasever kadınlar Ali Kayası'nın muhteşem manzarasını seyrederken, Başkonuş Yaylası'nda doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldular. Katılımcılar, hem doğa ile bütünleşmenin hem de sosyalleşmenin keyfini çıkardılar.

Kadınlar, gezinin hem eğlenceli hem de faydalı olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bu etkinliklerin haftalık periyotlarla devam edeceği vurgulandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı 4 Gün Trafiğe Kapatılacak!Önceki Haber

Kahramanmaraş'ta Prof. Dr. Necmettin Erb...

Kahramanmaraş'ta Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları 17 Eylül’de Başlıyor!Sonraki Haber

Kahramanmaraş'ta Ücretsiz Üniversite Haz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar