Kahramanmaraş’ta 500 Bin lira altına Sıfır Daire Almak Hala Mümkün mü ?

Son zamanlarda yaşanan malzeme artışlarıyla sıfır daire maliyetleri de beraberinde artış gösterdi. Peki Kahramanmaraş’ta durum nasıl ?
Sarı sitede yayınlanan ilanlara göre son zamanlardaki artışlardan Kahramanmaraş özelindeki dairelerde nasibini almış durumda. Hızla gelişen Kahramanmaraş’ta her geçen gün artan konut talebine karşın üretilen konutlar talebi karşılamakta zorlanıyor.
ÇIRAĞIN GROUP YİNE BİLİNDİĞİ GİBİ
2007 yılından bu yana 5500 dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi yapan faaliyet gösterdiği sektörlerde kazandığını yine yatırım olarak Kahramanmaraş’a yatıran , bunu çeşitli kampanyalarla taçlandıran Çırağın Group ev sahibi olmak isteyenlerin yine ilk adresi olmayı başarıyor.
ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Konut üretiminde Kahramanmaraş’ın lokomotif firmalarından olmayı başaran Çırağın Group üretmeyi sürdürüyor. Yaptığı son yatırımlarla Kahramanmaraş’ın doğusunda ve batısında her bütçeye uygun daireleri üretme istikrarını sürdürmeyi başarıyor.
390 BİN TL’den Başlayan FİYATLAR
Çırağın Group son yatırımlarında yine dar ve orta gelirli vatandaşlara öncelik vererek 2+1 daireleri 390’bin liradan başlayan fiyatlarla vatandaşlara sundu. 0,99 kredi oranı özel fiyat ve avantajları ile oturuma hazır bir çok daire yeni sahiplerini bekliyor.
ÇIRAK : HERŞEY KAHRAMANMARAŞ İÇİN
Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;
“ Bizler sadece binalar üretmiyoruz bir şehrin sosyal ve kültürel yapısını değiştiriyoruz. Ürettiğimiz binalar şehir sluetine önemli katkılar sağlarken şehrin sosyal ve kültürel dengesine katkı sunuyoruz. Şu anda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Bizim her zaman dediğimiz bir motto var Kahramanmaraş’ta kazandığımızı tekrar Kahramanmaraş’a yatırarak hemşerilerimizin hizmetine en uygun şekilde kaliteli ürün ve hizmeti sunmak. Faaliyette bulunduğumuz her sektörde dört mevsim kampanyalar düzenleyerek hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz.

KAHRAMANMARAŞ’IN HER BÖLGESİNDE ESERLERİMİZ MEVCUT
Kahramanmaraş’ın bir çok bölgesinde yatırımlarının olduğunu belirten Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak sözlerini şöyle sürdürdü;
“ Şu anda Piri Reis , Abdulhamithan , Barbaros , Aslanbey mahallerinde 390 bin’liradan başlayan fiyatlarla yatırımlarımız devam ediyor. Halihazırda oturuma hazır tapusu hazır bir çok yatırımımız var. Müşterilerimize özel fiyat imkanı sunarken 0,99 faiz oranıyla yeni yuvalarını uygun koşullarda almalarına olanak sağlıyoruz. Şehrin bir çok noktasında yatırımlarımız devam ediyor amacımız şehrimizde hemşerilerimizin yıllardır bize duymuş oldukları bulunduğumuz bütün sektörlerde sahiplenmelerine karşın bizlerde firmamızın imkanlarından en üst düzeyde fayda sağlamalarını hedefliyoruz. 2021 hedeflerimizi yüksek oranda gerçekleştirdik. 2022’yi inşallah gerçekleştireceğiz önceki yıllarda olduğu gibi hedeflerimiz doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz. Hemşerilerimizin hepsine Çırağın Group’u tercih ettikleri için müteşekkirim. Hep birlikte şehrimizin ilerlemesine gelişmesine katkı sunacağız inşallah “ dedi.
İŞTE ÇIRAĞIN GROUP PROJELERİNDEN BİR KAÇI



Detaylı bilgi almak için;
0344 234 32 98 - 0541 425 60 11 - 0534 342 05 95
- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN































Yorum Yazın