Kahramanmaraş’ta Fırtına Camilerde de Büyük Hasara Yol Açtı!

Kahramanmaraş’ta dün gece etkisini gösteren şiddetli poyraz rüzgârı, kentte büyük hasara yol açtı.
Özellikle Abdülhamid Han Camii başta olmak üzere birçok caminin yapısal unsurlarında ciddi zararlar meydana geldi. Fırtına nedeniyle Abdülhamid Han Camii’nin giriş duvarının bir kısmı yıkılırken, bazı camilerin minaresi ise sokağa devrildi.

Olası tehlikelerin önüne geçmek amacıyla yetkililer tarafından yapılan açıklamada, şans eseri bu olaylarda can kaybı ve yaralanmaların yaşanmadığı belirtildi. Fırtına nedeniyle meydana gelen bu hasarın tespiti ve temizliği için çalışmalar başlatıldı. Camilerdeki hasarın kısa sürede onarılacağı ve camilerin ibadetlere devam edebilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılacağı bildirildi.
Yetkililer, vatandaşları olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, özellikle açık alanlardan uzak durmaları gerektiğine dikkat çekti. Şehirdeki hasarların giderilmesi için tüm ekiplerin seferber edildiği ifade edildi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın