Kahramanmaraş’ta Fırtına Felaketi: Çöken Çatı Can Aldı!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda, şiddetli fırtına nedeniyle çöken bir iş yeri çatısı, 2 kişiyi enkaz altında bıraktı. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.
Canlı Hayvan Borsası civarında hayvancılık yapılan bir iş yerinde, şiddetli fırtına nedeniyle çatı çöktü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, çöken çatının altında kalan kişileri kurtarmak için hızla çalışma başlattı. Kısa sürede enkazdan çıkarılan iki kişi, ambulanslarla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin kimliği henüz belirlenemezken, ağır yaralı olarak getirilen kişinin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer yaralının ise tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun yakından takip edildiği bildirildi.
Tedbir Çağrısı
Şiddetli fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kahramanmaraş genelinde çatı uçmaları ve benzeri olayların artması üzerine yetkililer, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı. Olası acil durumlarda, 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153 üzerinden destek alınabileceği hatırlatıldı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın