Kahramanmaraş’ta Robin Hood Yine İş Başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Robin Hood Yine İş Başında
Abone ol
Kahramanmaraş’lı İş İnsanı Adem Mağralı geçtiğimiz günlerde pandemi döneminde zorluklar çeken seyyar satıcı esnaflarına destek olmuştu. Şimdi ise hem yerel esnafa desteğini sürdürdü hemde ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

Kahramanmaraş’ın sevilen simalarından iş insanı Adem Mağralı’nın yardımsever kimliği ile tanınmaya devam ediyor. Mağralı geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş merkezde pandeminin getirmiş olduğu zorluklarla mücadele eden seyyar esnafa destek olarak. Kapalı çarşı - Ulucami ve Kent meydanı arasındaki seyyar satıcılardan sattıkları ürünleri satın alarak vatandaşlara dağıtmıştı.Yardımsever iş insanı şimdi de hem yerel esnafa destek sunmaya devam etti hem de ihtiyaç sahibi çocukların kışlık ihtiyaçlarını giderdi.

 

İLK DURAĞI KAPALI ÇARŞI ESNAFI OLDU

 

İhtiyaç sahibi çocukları gün öncesinden tespit eden İş insanı Mağralı gelen ayakkabı ve ölçüler eşliğinde kapalı çarşı esnafından alışveriş yaptı. Kapalı çarşı esnaflarından ayrım yapmadan ihtiyaçlar doğrultusunda alışverişini yapan iş insanı Mağralı pandemi döneminde özellikle esnafın zorlandığı bir süreç olduğunu belirtirken bu zor sürecin hep birlikte aşılabileceğini ifade etti.

 

İKİNCİ DURAĞI ÇOCUKLAR OLDU

 

İş İnsanı Mağralı Kalekaya mahallesindeki ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşmak üzere yola çıktı bir de süpriz ile karşılaştı. Yol üzerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağış sebebiyle nerdeyse yolun tamamını kaplayan kaya ve toprak ile karşılaştı. Bu kötü süprizin ardından mahalleye ulaşan İş İnsanı Mağralı çocuklarla buluştu. Kahramanmaraş kapalı çarşı esnafından temin ettiği ayakkabı , mont vb. Ihtiyaçları çocuklara kendi elleriyle giydiren Mağralı duygusal olarak zor anlar yaşadı.

 

KİMİ ROBİN HOOD DİYOR KİMİ HALK KAHRAMANI

 

İş insanı Adem Mağralı’nın yardımsever kimliğinin gün yüzüne çıkmasının ardından sosyal medyada vatandaşların takdirini topluyor. Bir çok sosyal medya kullanıcısı bazı yakıştırmalar dahi yapmış durumda yorumlarda bir çok vatandaş ihtiyaç sahiplerinin , esnafın zor durumundan bahsederken bu tarz yaklaşımların artmasının gerekliliğini dile getirdi. Bir çok vatandaş ile İş İnsanı Adem Mağralı’ya yeni yakıştırmalar yapmış durumda kimi ingiliz halk hikayelerinde yer alan kahraman Robin Hood benzetmeleri yaparken kimileri ise Halk Kahramanı benzetmesi yaptı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kongresi YapıldıÖnceki Haber

Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kongre...

Dulkadiroğlu Belediyesinden Hafta Sonu TemizliğiSonraki Haber

Dulkadiroğlu Belediyesinden Hafta Sonu T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar