Kahramanmaraş'ta Sahtecilik ve Tefecilik Operasyonu!

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde, Kahramanmaraş dahil 49 ilde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde mali suç örgütlerine yönelik sabah saatlerinde başlatılan geniş kapsamlı operasyonda 146 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun merkezi koordinasyonu Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından yürütülürken, yerel ekipler eş zamanlı baskınlarla örgütlere darbe vurdu.
49 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, tefecilik, vergi kaçırma, zimmet, sahte fatura düzenleme, dolandırıcılık ve kamu kurumlarını zarara uğratma gibi suçlara karıştığı belirlenen kişiler hakkında işlem yapıldı.
Operasyonlarda çok sayıda dijital materyal, çek-senet, sahte belgeler, ruhsatsız silahlar ve hatta altın taklidi ürünlerin üretildiği bir atölye ortaya çıkarıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Devletimiz, vatandaşımızı borç tuzaklarına ve mali sömürü düzenlerine karşı korumaya kararlıdır. Bu yapılarla mücadelemiz tavizsiz sürecektir" dedi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın