Kahramanmaraş’ta Su Faturalarına Zam Geldi!

Kahramanmaraş’ta Su Fiyatlarına Zam: Vatandaşların Faturaları Bu Ay da Artacak!
Kahramanmaraşlı vatandaşlar, Mart ayından itibaren su faturalarında artışla karşılaşacak. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (KASKİ), otomatik fiyatlandırma sistemi kapsamında içme suyu tarifesinde değişikliğe gitti. Yapılan düzenleme ile suyun metreküp fiyatına yaklaşık 1 lira zam yapıldı.
Şubat ayında 15,87 TL olan metreküp fiyatı, 96 kuruşluk artışla 16,67 TL'ye yükseldi. Beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ise metreküp fiyatı 52 kuruş zamlanarak 10,89 TL olarak belirlendi. Köyden mahalleye dönüşen bölgelerde ise fiyat 36 kuruş artarak 5,44 TL'ye çıktı.
KASKİ, açıklanan fiyatlara KDV, çevre ve temizlik vergisi ile kullanılmış su uzaklaştırma bedeli gibi ek ücretlerin dahil olmadığını belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın