Kahramanmaraş'ta Ticari Taksiler Denetimden Geçiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ta Ticari Taksiler Denetimden Geçiriliyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, “Kontrollü Normalleşme” sürecinde ticari taksilerde maske, mesafe ve temizlik uygulamalarını denetliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yeniden Kontrollü Normalleşme sürecinde denetimlere aralıksız devam ediyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Dinamik Denetim ekipleri ve trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda, şehir genelindeki 21taksi durağı ve onlara bağlı 143 ticari taksidenetleniyor.Düzenlenen denetimlerde, ticari taksilerdemaske, mesafe ve temizlik önlemleri kontrol ediliyor. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Ticari Taksi Hijyen Tedbirleri konusundaki 5823 sayılı genelge kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde kuralları ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

Denetimler Halk Sağlığı İçin

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan düzenlenen denetimlere ilişkin,“Toplamda 33 ayrı denetim ekibimizle şehrimizdeki normalleşme sürecinin kurallara uygun ve halk sağlığını olumsuz etkilemeyecek bir biçimde sürdürülebilmesi için çalışıyoruz. Toplu taşıma araçlarımızda gerçekleştirdiğimiz denetimler, periyodik olarak devam ediyor. Bilinçli şoförlerimiz, işletme sahiplerimiz ve vatandaşlarımızın kurallara uygun olarak sosyal hayata devam etmeleriyle yaşanan salgının seyrinin azaltılmasını hedefliyoruz” açıklamalarında bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadın Kooperatifleri'ne ZiyaretÖnceki Haber

Kadın Kooperatifleri'ne Ziyaret

Pazarcık Millet Bahçesi'ne KavuşuyorSonraki Haber

Pazarcık Millet Bahçesi'ne Kavuşuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar