Keş Dağı’nda Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Tırmanışı Gerçekleştirildi!

Abone ol
Büyük Birlik Partisi'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 16. yıl dönümünde Keş Dağı'nda gerçekleştirilen geleneksel anma tırmanışıyla yad edildi. ANDA Eğitim, Araştırma, Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği tarafından organize edilen etkinliğe, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 600 arama kurtarma gönüllüsü katıldı.
Tırmanış ekibi, olumsuz hava koşullarına rağmen 2 saat içinde 2100 metre yüksekliğindeki zirveye ulaştı. Katılımcılar, Yazıcıoğlu'nun anısını yaşatmak için büyük bir dayanışma ve kararlılık sergiledi. Zirvede yapılan anma programında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla merhum lider rahmetle anıldı.
.jpeg)
Bu anlamlı etkinlik, Yazıcıoğlu’nun fikirlerini ve mücadelesini yeni nesillere aktarma misyonuyla her yıl düzenlenmeye devam edecek.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın