Kıraç, Kahramanmaraş Geleneksel Fuarı’nda Binlerce Kişiye Konser Verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aradan sonra düzenlenen Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, Kıraç konseri ile devam etti. KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen konser, müzikseverler tarafından yoğun ilgi gördü.
Binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte, rock müziğin sevilen ismi Kıraç, “Zaman,” “Gidiyorum,” “Kan ve Gül,” “Ayşe,” “Gülpembe,” “Tamirci Çırağı,” “Kerkük Zindanı,” “Hasretinle Yandı Gönlüm,” “Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller,” “Yalan,” “Karakaş Gözlerin Elmas” ve “Çayır Çimen Geze Geze” gibi hit şarkılarını seslendirdi. Konserde, dinleyiciler telefon ışıkları ve alkışlarla Kıraç’a eşlik ederek geceyi daha da coşkulu hale getirdi.
Konser sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sanatçı Kıraç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Kıraç, Kahramanmaraş'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kahramanmaraş’a gelmek her zaman beni çok mutlu ediyor. Gelir gelmez kendi mahalleme uğradım. Şehrimiz depremden sonra toparlanmaya çalışıyor ve ilerleme kaydettiğini görüyorum. Kahramanmaraşlılar büyük felaketlerden her zaman daha güçlü çıkar. Umarım bu konserle biraz daha moralleniriz” dedi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın