Kitap Analiz Günleri’nin konuğu Germanicia Güzeli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kitap Analiz Günleri’nin konuğu Germanicia Güzeli Oldu
Abone ol
Karacaoğlan İl Halk Kütüphanesi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği Pandemi nedeniyle ara verilen ‘Kitap Analiz Günleri’ programı iki yıl aradan sonra yeniden kitapseverlerle buluştu. Otuz üçüncüsü düzenlene programın konuğu Germanicia Güzeli romanı ile araştırmacı yazar Ali Avgın oldu.

Romanları ile Kahramanmaraş’ı okurlarına ve kitapseverlere sevdiren, Kahramanmaraş Klasikleri haline gelen Han Duvarları Kalbe Düşen Kor ve Kayıp Sevda Yasaklı Yılların Gizemli Aşkı kitaplarının yazarı Ali Avgın, yeni romanı ‘Germanicia Güzeli’ ile de şehrin tarih ve kültür hazinesine büyük katkı sağlamaya devam ediyor.

Pandemi nedeniyle ara verilen Karacaoğlan İl Halk Kütüphanesinin düzenlemiş olduğu ‘Kitap Analiz Günleri’ programı yeniden kitapseverlerle buluştu. İki yıl aradan sonra Ali Avgın’ı konuk eden kitap dostları Germanicia Güzeli romanı hakkında merak ettiklerini sordular.

Program, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Bilal Horasan, İl Müze Müdürü Safinaz Acıpayam ve kitap dostları katıldı.

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Bilal Horasan, pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldıkları ‘Kitap Analiz Günleri’ programının kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. İki hafta da bir yazarları ve şairleri ağırlamaktan ve kitap dostları ile buluşturmak büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İl Müze Müdürü Safinaz Acıpayam ise, Germanicia Antik Kenti’nin ortaya çıkmasından günümüze kadar olan yapılan çalışmaları anlatarak, yazar Avgın’ın yeni romanının tanıtım açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Araştırmacı Yazar Ali Avgın, roman hakkında kısa bir açıklama yaptıktan sonra, “Önemli olan okuyucuların değerlendirmesi, bu gün buraya da Germanicia Güzeli romanımızı sizin bakış açınızla masaya yatıracağız. Merak ettiklerinize cevap vereceğiz.” dedi.  

Lise öğrencilerinin ve kütüphane müdavimlerinin katıldığı programda öğrenciler konuşmalarında Germanicia Antik Kenti ve dönemin tarihini öğrenme fırsatı bulduklarını belirttiler. En kısa zamanda mozaikleri görmek için müzeyi ve kazı çalışmaları tamamlanan yerleri ziyaret edeceklerimi söylediler.

Program sonrası kitaplarını imzalayan Avgın, öğrencilerle buluşmanın ayrı bir mutluluk kattığını söyledi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör - Afşin’imize 140 Milyon Yatırım GerçekleştirdikÖnceki Haber

Başkan Güngör - Afşin’imize 140 Milyon Y...

Başkan Güngör’den Başsağlığı MesajıSonraki Haber

Başkan Güngör’den Başsağlığı Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar