Kmtso Yönetiminden Afşin ve Elbistan'a Çıkarma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kmtso Yönetiminden Afşin ve Elbistan'a Çıkarma
Abone ol
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarete KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şirikçi, Adnan Toprak, Hüseyin Özdal, Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Mikail Utlu ve Ertuğrul Tanrıverdi katıldı.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan ortak Yönetim Kurulu toplantısında, Kahramanmaraş ve ilçelerinin ekonomik durumu ve sosyoekonomik kalkınmanın sağlanması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

 

Burada yapılan konuşmalarda, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Bizim buraya gelme sebebimiz bir dost ziyaretidir. Elbistan ve Afşin Ticaret ve Sanayi Odalarımızla birlikte hareket etmeliyiz. Pandemi sürecinde kısıtlamaların olduğu günlerde herkes düşünme fırsatı buldu. Üç aylık durağan sürecin ardından, koşma sürecinin başlayacağına inanıyorum. Biz şuna inanıyoruz, başarılı olduğumuz her konuda birlik olduğumuz zaman kazandık. Birlik olamadığımız zamanlarda, biz yalnızca bazı şeylerin dedikodusunu yapabildik ama bir adım ileriye gidemedik. Biz sanayide bir adım atmak istiyoruz, hızlanmak istiyoruz ama Kahramanmaraş’ta sanayi için yatırım yapacak olsanız yer yok. Elbistan’da organize sanayimizde yer var ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası buyur ediyor. Gelin size yer verelim diyor. Öte yandan Kahramanmaraş turizminin geliştirilmesi için, biz turizmle ilgili dünyayı ayağa kaldıracak şeyler konuşmaya çalışıyoruz. Bunun hamlesini hazırlıyoruz. Eshab-ı Kehf de en önemli varlıklarımızdan. Eshab-ı Kehf’i dünya kabul ediyor ama birçok bölge insanı görmedi, bilmiyor. Konuştuğumuz şeyleri görmek ve ne yapacağımıza karar verebilmek için bugün bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Fadıloğlu Basketbol Görevlilerine Kitap Hediye EttiÖnceki Haber

Başkan Fadıloğlu Basketbol Görevlilerine...

Gaziantep'te Kuranı Kerim ve İlahi Okuma Yarışması SonuçlandıSonraki Haber

Gaziantep'te Kuranı Kerim ve İlahi Okuma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar