MAHÇİCEK'TEN BOMBA AÇIKLAMALAR !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAHÇİCEK'TEN BOMBA AÇIKLAMALAR !
Abone ol
Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda çok sert açıklamalarda bulundu.

Belediyenin adının yolsuzluk operasyonuna karışması sonucu başlayan ve büyüyen tartışmalar nedeniyle gazetecilere makamında açıklamalar yapan Mahçiçek, belediye’ye iftira atıldığını, yapılan çalışmaların hiçe sayıldığını ve fitne çıkarıldığının üstüne basarak, iddiayı ortaya atanlara ‘hodri meydan’ dedi.

İşte Başkan Mahçiçek’in basın toplantısında yaptığı açıklamadan satır başları;

 

"Onikişubat Belediyesi hizmete başlayalı aşağı yukarı beş buçuk sene oldu. Bu beş buçuk sene zarfında Onikişubat Belediyesi rekorlar kırarak hizmet yaptı. Artık mütevazilik de yapmayalım. Bir belediye düşünün ki sadece fiziki çalışmalar için 313 milyon TL ve bütün yatırımlar için 739 milyon TL harcamış ve bunun 430 milyon TL’sini devletten almış, geri kalanını kendisi üretmiş. 350 milyon TL’yi kendisi üretmiş. Bundan beş buçuk sene evvel kırsal olup da sonradan mahalle statüsüne kavuşan yerlerimizde çocuklar naylon terliklerle çamurların içindeydi, okullara da öyle gidiyorlardı. Ama biz geçenlerde kırsaldaki mahallemizde oturuyorduk, eksiğimiz noksanımızı sorduk. Bir kardeşimiz, ‘Başkanım eksik olsa ne olur, sen bize kundura giymesini öğrettin. Sizden önce biz buralarda çamurun içinde çizmeyle yürüyemezdik’ dedi. Böyle bir belediye Onikişubat Belediyesi. Baktığınız zaman 450 bin nüfus bandında da her alanda önde ve öncü bir belediye Onikişubat Belediyesi"

“BÖYLE REKORLAR KIRMAYA ÇALIŞAN BELEDİYEYE ÇAMUR ATMAYA ÇALIŞACAKSIN”

 

“Onikişubat Belediyesinin her şeyi açık, her şeyi açık. Her sene belediyenin yaptığı çalışmalar Sayıştay denetçileri ve İçişleri bakanlığımızın müfettişleri tarafından denetlenir. Son olarak ta bakın İçişleri bakanlığı 2014’ten 2019’a kadar müfettişler bizim belediyemizde yapılan işleri denetlemiş. Yani yapılan işlerin hepsi denetimden geçmiş. Böyle rekorlar kırmaya çalışan belediyeye çamur atmaya çalışacaksın. Diyeceksiniz yolsuzluk varmış nerede varmış?”

“AZDAN AZ ÇOKTAN DA ÇOK GİDER”

“Onikişubat belediyesinin EKAP’ından bilgileri alıp Onikişubat’ta yanlışlık oluyor diyeceksiniz. Bize soracaksınız ve bizde size doğrusunu söyleyeceğiz. Ama bizim üzerimize basarak kimsenin bir yere gidemeyeceklerini öğrenecekler. Azdan az çoktan da çok gider. Bizim alnımız açık her şeyimiz açık elhamdülillah bize iftira atanların hepsine havale ediyorum.”

“HODRİ MEYDAN VARSA BİR ŞEY GELSİNLER”

“Onikişubat Belediyesi açık, hodri meydan varsa bir şey gelsinler konuşalım. Bir dünya projesi getireceksiniz, onu kadük etmeye çalışacaksınız. Eğer siyaset yapıyorsanız, memleketin menfaati için yapacaksınız. Memleketin menfaatinde bir arya geleceksiniz. Memleketi dünya markası yapacak bir projeyi yok etmeye çalışmayacaksınız.”

“ARTIK SABRIN SONUNA GELDİK”

“Biz bunlardan korkmayız, bugüne kadar korkmadık. Hukuki yollarda hakkımızı arayacağız. Kimse bizim üzerimize basarak, bir paye fitne çıkarmasın. Buna müsaade etmeyeceğiz. Artık sabrın sonuna geldik. Varsa bir bildiğiniz gelin konuşalım. Ama bakın müfettişlerin yaptığı incelemeler tertemiz çıktı. Neyi kötülüyorsunuz kardeş ya, neyi kötülüyorsunuz? Kime zarar vereceksiniz ?”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sami Kervancıoğlu Avustralya büyükelçisini hayran bıraktı!Önceki Haber

Sami Kervancıoğlu Avustralya büyükelçisi...

Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı AçıldıSonraki Haber

Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar