Manisa Gece Yarısı Depremle Uyandı: İzmir ve Çevre İllerde de Hissedildi

Manisa'nın Soma ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedilerek büyük korkuya neden oldu. İşte detaylar:
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Manisa'nın Soma ilçesinde saat 01.36'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 10,24 km derinliğinde gerçekleşti.
Sarsıntı Çevre İllerde de Hissedildi
Depremin etkisi, sadece Manisa ile sınırlı kalmadı. İzmir, Aydın ve Balıkesir'de de hissedilen sarsıntı, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında paniğe yol açtı.

Vali Enver Ünlü'den Açıklama
Manisa Valisi Enver Ünlü, depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Vali Ünlü, "Merkez üssü Soma Büyükışıklar Mahallemiz olan saat 01.36'da meydana gelen 4,8 şiddetindeki depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Ekiplerimiz tarafından sahada gerekli kontroller yapılmaktadır. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. Vali Ünlü, depremde can kaybı ya da yaralanma gibi olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirtti.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın