Marem Kafe, Açılışını Muhteşem Bir Konserle Taçlandıracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marem Kafe, Açılışını Muhteşem Bir Konserle Taçlandıracak
Abone ol
Kahramanmaraş’ta hizmet veren Marem Kafe, açılışını muhteşem bir konserle taçlandıracak.

Kahramanmaraş’ta hizmete giren Marem Kafe, 18 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek konserle resmi açılışını gerçekleştirecek. Halka açık düzenlenecek olan konserde sevilen şarkıcı Sura İskenderli sahne alacak. Kentte kısa süre önce hizmete giren ve farklı konseptiyle özellikle çocuklu ailelerin kafe kültürüne yeni bir soluk getiren Marem kafe, 50 kişilik deneyimli personeliyle Kahramanmaraşlılara hizmet ediyor. Aynı anda 300 kişiye hizmet etme kapasitesine sahip olan kafede hafta sonları açık büfe ve serpme kahvaltı seçenekleri de bulunuyor.

Marem kafe işletme sahibi Emrullah Yaratanakul, Kahramanmaraş halkına hizmet etmekten gurur duyduklarını söyledi. İşletmeyle ilgili bilgi aktaran Emrullah Yaratanakul; “Kafemizdeki tüm ürünler çok yakında kendi imalatımız olacak. Kafemizde 50 kişilik dev kadroyla aynı anda 300 kişiye hizmet verme kapasitemiz var. Tüm müşteri profillerine hizmet için yola çıktık. Özellikle aileler mekana geldiklerinde rahat etmeleri için işletmemizde çocuk oyun alanı bulunuyor. Bu yönüyle de çocuklu ailelerin tercihi olmaktan guru duyuyoruz. Cumartesi günü Serpme, Pazar günleri açık büfe kahvaltımız var. Marem kafe Kahramanmaraşlıların eş, dostlarıyla ziyaret ettikleri bir aile kafesi oldu. Bunun yanında işletmemiz kadınların altın günü ve benzeri organizasyonlarında da vazgeçilmezi oldu.” diye konuştu. Kahramanmaraş halkını ücretsiz düzenlenecek konserde davet eden Yaratanakul, “Kafemiz hizmette ama çok yakın bir tarihte resmi bir açılış yapacağız. Bu açılışta Sura İskenderli konser verecek. Ücretsiz olacak konser ve açılışımıza tüm Kahramanmaraş halkını davet ediyorum.” Dedi.

Öte yandan, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şubesi aylık değerlendirme toplantısını da Marem Cafe’de düzenledi. ABYB Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Akyol ve ABYB Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt ve üyelerin katıldığı toplantıda aylık değerlendirme yapıldı.

Kaynak:Haberhanesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KSÜ’de "Geleneksel Türk Okçuluğu: Geçmişten Geleceğe" Konulu Konferans DüzenlendiÖnceki Haber

KSÜ’de "Geleneksel Türk Okçuluğu: Geçmiş...

Yavşan Yaylası Yolu GenişletiliyorSonraki Haber

Yavşan Yaylası Yolu Genişletiliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar