Milletvekili Öçal “Muhalefet Olmak Ülkeyi Yıpratmak Değildir”

Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal Kahramanmaraş’ta yatırım yapılmadığını iddia eden muhalefete sert cevap verdi
Milletvekili Habibe Öçal yatırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
Ben muhalefetin gerektiği şekilde muhalefet yapmadığına inanmaktayım. Muhalefet olmak sürekli bir ülkeyi yıpratmak değildir, Muhalefet olmak iktidara muhalif olayım diye Türkiye düşmanlığına dönüşmek değildir şuan muhalefetin yaptığı tamamen Türkiye düşmanlığına dönüşmüş bir muhalefet çizgisine yaklaşmaya başladılar biz bunu kendi şehrimizde de görmeye başladık
ŞEHRİMİZDE YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Milletvekili Öçal; “ Şehrimizin bütün yatırımları devam ederken şehrin bütün noktalarında gerek Büyükşehir Belediyemizin gerek ilçe Belediyeleimizin gerek kamu kuruluşlarımızın yatırımları devam ederken bakın bizlerde sahadayız alandayız köy köy, mahalle mahalle dolaşmaktayız bütün İlçelerimiz köylerimiz şantiye sahasına dönüşmüş hade iken bunları yok saymak, bunları yokmuş gibi göstermek bir muhalefet anlayışı değildir.
İŞ YAPACAK GÜÇ VE KUDRET BİZDE
Bu bir acizlik anlayışıdır, bir şey üretememe anlayışıdır, bir şeyin yetersizliği anlamındadır.Muhaliflerin böyle bir algı oluşturması karşısında emin olun çok zayıflar. Bizim millet feraseti sayesinde neyin ne olduğunu çok çok iyi bilmekte bunların sorumluluğu olmayan, iş yapma yetkisi yetisi ve becerisi olmayan söylemlerden başka birşey değildir dediğim gibi İş yapacak güç ve kudrette bizde, yapanda biziz sorumluluk alanda biziz bunları boş konuşma olarak nitelendiriyoruz milletin nezinde herhangi bir karşılığı yok onları muhalefeti milli ve yerli olma çizgisine olmayı davet ediyoruz.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın