Öğretmenler için " Bembeyaz " Kampanya Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenler için " Bembeyaz " Kampanya Başladı
Abone ol
24 Kasım Öğretmenler günü yaklaşırken Kahramanmaraş'ın önde gelen alışveriş merkezi Çırağın Avm " Bembeyaz " kampanya başlattı.

24 Kasım Öğretmenler günü yaklaşırken Kahramanmaraş'ın önde gelen alışveriş merkezi Çırağın Avm " Bembeyaz " kampanya başlattı. Çırağın Group bünyesinde faaliyetlerine devam eden Çırağın Alışveriş Merkezi 24 Kasım Öğretmenler günü yaklaşırken yeni beyaz eşya ve televizyon alacak öğretmenlere ya da yenilemek isteyenler süpriz fırsatlarla uygun fiyat avantajıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. 

BEMBEYAZ KAMPANYA BAMBAŞKA

Çırağın Alışveriş Merkezi firma sahiplerinden Ferhat Çırak yeni yaptıkları kampanyayı değerlendirdi ; 

" Biz öncelikle " Dört Mevsim Kampanya Bayramı " sloganımızı sürdürebilmek için çalışmalarımızı her gün üzerine ekleyerek sürdürüyoruz. Profilo markası beyaz eşya ve televizyonlar da bir kampanya düzenledik ve bu kampanyayı hazırlarken insanlığa büyük emekleri olan öğretmenlerimizi unutmadık. Öğretmenlerimiz küçük yaştan başlayıp bugünlerimize gelmemize vesile olan emekleriyle , özverileriyle onlarca yıl binlerce öğrenci yetiştiriyor. Bizlere emek veren bugünlere gelmemizi sağlayan öğretmenlerizi unutmayalım istedik ve Kampanyamıza Öğretmenlerimize yakışır bir isimle " Bembeyaz Kampanya " ismini vererek. Öğretmenlerimize özel süpriz anlık fırsatlardan faydalanmalarını sağlamayı amaçladık. Çırağın Group ve Çırağın Alışveriş Merkezi olarak biz bu şehirde kazanıyor ve şehrimize en faydalı olabilecek ürün ve hizmeti üretmeye özen gösteriyoruz. Bütün Öğretmenlerimizi alışveriş yapmasalar dahi bir çayımızı , kahvemizi içmeye Çarşı şubemize bekliyoruz.İyi ki varlar. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ; Kampanyamızdan faydalanmak isteyen bütün hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz sonuçta her yetişkin evladı ve küçüğü için birer öğretmendir " dedi. 

İŞTE O KAMPANYA ; 

Kampanya stoklarla sınırlıdır .
Kampanya 20 kasım 2019 çarşamba günü başlayıp 24 kasım 2019 pazar günü sona erecektir

 

Çırağın Group HAKKINDA

Çırağın Group ; 2007 yılında Ferruh Çırak ve oğulları tarafından kuruldu. Çırağın Group sektörel olarak mobilya , beyaz eşya , sosyal tesis , mağazacılık ve inşaat sektörlerinde hizmet vermeye başladı.

Kurulduğu günden bugüne “ Herkesin bir yuvası olacak “ sloganıyla yola çıkan Çırağın Group 4500 aileyi ev sahibi yaptı. Müşterilerine “ yuva kurma hayallerinin “ bütün aşamalarında kaliteli hizmet ve cazip fiyatlar ile yer aldı. Bu sayede Kahramanmaraş ve bölgesinde tek olmayı başardı.

2016 ve 2017’de 2 yıl üst üste Kahramanmaraş’ta vergi rekortmeni oldu.

2016 yılında konut kredisi kullandırma ve satışında Denizbank Türkiye 4.cülüğü ödülü aldı.

2017 yılında  Halkbank , Ziraat Bankası ve Garanti Bankası konut satışı başarı ödülleri aldı.

2018 yılında Ziraat Bankası Türkiye genelinde başarı ödülü aldı.

2019 yılında Ziraat Bankası konut kredileri kullandırmada Türkiye 1. Si oldu.

Çırağın Group başta İnşaat , Sosyal Tesis ve Mağazacılık sektörlerinde yer almaktadır.
2018 yılında Çırağın Alışveriş Merkezi ikinci şubesini açtı.

 

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÖKSUN’DA SPOR BİLİMLE BULUŞUYORÖnceki Haber

GÖKSUN’DA SPOR BİLİMLE BULUŞUYOR

KSÜ Çocuk Üniversitesinde Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi BaşladıSonraki Haber

KSÜ Çocuk Üniversitesinde Yeni Eğitim-Öğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar