Orkun Kökçü Kimdir , Orkun Kökçü Kaç Yaşında , Orkun Kökçü Hangi Takımda Oynuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orkun Kökçü Kimdir , Orkun Kökçü Kaç Yaşında , Orkun Kökçü Hangi Takımda Oynuyor
Abone ol
Türkiye Karadağ maçının 67. dakikasında oyuna giren ve etkili oyunuyla dikkatleri üstüne çeken Milli futbolcu Orkun Kökcü kimdir? Kaç yaşında? Aslen nerelidir?Hangi takımda oynuyor?

Milli futbolcu Orkun Kökcü daha önce de Euro 2020'de Türkiye İsviçre maçının 80. dakikasında oyuna girerek adından söz ettirmişti. Milli Takım formasıyla ilk golünü 16 Kasım 2021'de Karadağ'a karşı oynanan Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son maçında kaydetti. İşte Orkun Kökcü'nün biyografisi...

Orkun Kökcü kimdir?

Orkun Kökcü, 29 Aralık 2000 doğumlu Türk profesyonel futbolcu. Kökcü, Hollanda Eredevise’de mücadele eden Feyenoord takımında forma giymektedir.

Orkun Kökçü futbol kariyerine Stormvogels Jgd ve Groningen Altya gibi amatör takımlarda oynayarak başladı. Daha sonra Temmuz 2014’te 40 bin euro bedelle Feyenoord’un alt yapısına transfer oldu. Sırasıyla U17 VE U19 takımlarında forma giydikten sonra 2018 yılında Feyenoord A Takımı ile idmanlara çıkmaya başladı.

21 yaşındaki Orkun Kökcü 2018-19, 2019-20, 2020-21 futbol sezonlarında Feyenoord A Takımı ile maçlara çıktı. Geçtiğimiz sezon 31 maça çıkan Kökcü 3 gol 3 asistlik performans sergiledi. 10 Nisan 2019’da, Feyenoord’taki sözleşmesini 2023’e kadar uzatmıştır.

Orkun Kökcü’nün aslen nereli olduğu bilinmiyor.

Orkun Kökcü mevkisi nedir?

Orkun Kökcü’nün mevkisi merkezi orta sahadır. Defansif ve hücum aksiyonları gösterebilen Kökcü orta sahada modern futbol sistemlerinin temel ihtiyaçlarından biri olan çift yönlü orta saha ihtiyacını karşılamaktadır.

İlk olarak 2019’da A Milli Futbol takımına davet edilen Orkun Kökcü, Euro 2020 A Grubu 3. maçında İsviçre karşısında 80. dakikada oyuna girdi. Milli Takım formasıyla şimdiye kadar 3 resmi maça çıkan Orkun Kökcü daha önce 4 hazırlık maçında da forma şansı bulmuştu. 11 Ekim 2019’da Avusturya ile oynanan dostluk maçında ilk 11’de başlamıştı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin’de kaybolan 3 yaşındaki çocuğun arandığı bölgede kan izine rastlandıÖnceki Haber

Mersin’de kaybolan 3 yaşındaki çocuğun a...

Hatay’da evin balkonunda yaralı bulunan şahin tedaviye alındıSonraki Haber

Hatay’da evin balkonunda yaralı bulunan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar