Pençe Kilit Operasyonu'nda Hain Saldırı: Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan Şehit Oldu

MSB'den Acı Haber: Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde Bir Asker Şehit Düştü.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucunda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’ın şehit olduğunu açıkladı.
Kahraman Asker Şehit Düştü
MSB'nin resmi açıklamasına göre, 9 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralanan Sefer Alan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Bu acı haber, ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu.
Başsağlığı Mesajı
Bakanlık tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit düşen kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.
Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın