Shiba'nın Borsası Shiba Swap Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shiba'nın Borsası Shiba Swap Açıldı
Abone ol
ShibaSwap, "Dogecoin Killer"ın Shiba Inu ekosisteminde 6 Temmuz'da yayına giren kendi merkezi olmayan borsasıdır. ShibaSwap; SHIB, LEASH ve BONE tokenlerinin ortak buluşma noktası olacak.

ShibaSwap'ın misyonu, "yatırımcılara ademi merkeziyetçiliği sürdürürken değerli kripto para birimlerini alıp satabilecekleri güvenli bir yer sağlamak" ve bugün BONE tokeni ile birlikte piyasaya sürüldü. Platform yönetim sürecinde kullanılan ShibaSwap standart token BONE'nin tedariği kademeli olarak 250 milyona kadar artacak.

Köpek şartlarına bağlı kalın Shiba Inu'nun "dog token" olarak bilinen merkezi olmayan borsası ShibaSwap, bury ve dig adları altında teminat ve likidite sağlayıcıları gibi işlemleri sağlamak için bu etiketi kullanmaya devam ediyor. SHIB'yi gömen ve xSHIB veya mine SHIB alan ve SSLP jetonları elde eden Shiba kullanıcıları, katkı havuzundan katkılarıyla orantılı olarak Woof ödülleri alabilirler. Borsadaki getirme işlevi sayesinde farklı jetonlar arasında değiş tokuş yapabilirsiniz. CertiK, web sitesinde ShibaSwap için oluşturduğu bir profilde, borsada güvenlik denetiminin devam ettiğini belirtti. "Shytoshi Kusama", CertiK'e ek olarak, diğer birkaç denetçiyle de işbirliği yaptıklarını ve geliştiricilere fon sağlamak için çoklu imza cüzdanlarını kullandıklarını açıkladı.

İki haftalık bir likidite etkinliği düzenleyin ShibaSwap'ın doğuşuyla aynı zamanda doğan BONE'nin dolaşımdaki arzı sıfırdan başladı ve önümüzdeki iki hafta içinde likidite faaliyetleri ile yayılacak. Havuz ödüllerinin dağıtımı için ilk bloktan itibaren her blokta 1.000 BONE serbest bırakılacağı açıklandı. Etkinlik sırasında her 13 saniyede bir 1.000 BONE üretilecek. Etkinlik bittikten sonra, bu miktar blok başına 100'e güncelleneceğinden BONE çıkışı kademeli olarak azalacaktır.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Ticareti Daraldı Gaziantep'in İhracatı ArttıÖnceki Haber

Dünya Ticareti Daraldı Gaziantep'in İhra...

İtalya Finalde İspanya VedalaştıSonraki Haber

İtalya Finalde İspanya Vedalaştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar