Sirha İstanbul Klasiği : Fm Kahve

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sirha İstanbul Klasiği : Fm Kahve
Abone ol
Restoran, Otel ve Yiyecek sektörünün İstanbul Kongre merkezinde düzenlenen Uluslararası fuarı Sirha İstanbul 2019 da konteynır konseptiyle Kahramanmaraşlı “FMKAHVE” fuarın en gözdesi oldu.

İstanbul Harbiye de ICC İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Sirha İstanbul 2019 fuarlarının klasiği FMKAHVE ve Barista Akademi, Restoran, Otel ve Yiyecek sektörünün profesyonelleri, basın ve medyanın ilgi çekim merkezi oldu. Fuara kahve ikramlarıyla enerji veren fmkahve.com Barista Akademiyle sektöre profesyonel barista yetiştirirken kahve ve ekipmanları ile sektörün lider üretici ve tedarikçisi konumunda yer almaktadır.

“ Kahve kavurmak“tecrübe ve bilgi ” ister…”

FMKAHVE Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ata Koca: FM Kahve, 2009 yılında kuruldu. Kuruluş amacı ‘’Mükemmel Kalite Mükemmel Hizmet’’ anlayışıdır. 2009 yılından bu yana, engin tecrübemizle gıda sektöründe hem tedarikçi hem de üretici olarak faaliyetlerini sürdürmekte. Gıda sektöründe kurumsallaşmasını tamamlamış, kendi sektöründe de öncü tedarikçiler arasında yer alan FM Kahve, ülkemizin bütün bölgelerindeki çalışmalarını yoğunlaştırmaktadır. #FMKahve, geniş ürün ve ekipman yelpazesi ile kahve sektöründe pek çok yeniliğe öncülük yapmaktadır. Piyasada kendi markaları olan Cafe Rino, Simonelli, Mr. Smooting ile bulunmakta ve markaya/kişiye özel paket tasarımı konusunda da uzmanlaşmış kadrosuyla yer almaktadır. Ham madde olarak en iyi yeşil çekirdeklerin seçimi, engin tecrübesi ve kavurma aşamasındaki geleneğin birleşimi, ürünlerini kalite, lezzet ve aroma açısından mükemmel yapmaktadır. FM Kahve sadece tedarikçi ve üretici olarak değil, işletmelerin sorumlu bir partneri gibi hareket ederek, kendi Barista Akademisi’nde işletmecilere eğitim ve teknik destek ihtiyacını ücretsiz olarak sağlamamaktadır.

FMKAHVE STANDI ORTA ALANDA OTOPARK ÇIKIŞINDA TÜTÜN MADDELERİ İÇİLEBİLİR ALANDA YER ALMAKTADIR.

Detaylı bilgi: fmkahve.com

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KMTSO KENTİN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIYORÖnceki Haber

KMTSO KENTİN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIY...

Elbistan'da Trafiği Engelleyen Bacalar YükseltiliyorSonraki Haber

Elbistan'da Trafiği Engelleyen Bacalar Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar