Sivas Alibaba , Klavuza baglanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivas Alibaba , Klavuza baglanacak
Abone ol
Başkan Hilmi Bilgin, Cem Vakfı'nda düzenlenen programa katılarak vakıf yönetimi, esnaflar ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye hizmetlerinden bahseden Bilgin, Alibaba bölgesine yapılacak projelerin müjdesini verdi.

 

Şehrin her bölgesine eşit hizmet götürdüklerini dile getiren başkan Bilgin, "Hiç bir mahalleye, hiç bir kesime ayrımcılık yapmadan, adaletsizlik yapmadan, daha güzel bir şehir adına 65 mahalle de çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimiz diğer illere nispeten bugün belirli bir noktaya gelmiş durumda. Hep söylediğimiz gibi bir araya gelerek, konuşarak, istişare ederek ortak bir akıl ortaya çıkararak, eksikleri daha hızlı gidermek ve hemşerilerimizi mutlu edecek bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

 

Asfalt, yağmur suyu hattı ve diğer altyapı hizmetlerinde eksiklik olan yerlerde çalışmaların tamamlanacağını dile getiren Bilgin, "Bu bölgeyi yine önümüzdeki yıl programına aldık. Hanımlar Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi yapacağız. Mahallemize değer katacak gençlerimizin, hanımlarımızın ve her kesimin girip kendine göre vakit geçirebileceği bir kültür merkezi yapacağız. Aksu'nun başlangıcından yapılmayan kısımlara kadar öncelikle temizliğini ve ıslahını yaparak bu bölge ile şehrimize değer katacak bir hale getireceğiz. Tekke'nin mahalleye bakan tarafına 2020, 2021 yılı içerinde gıpta ile bakılacak bir park düzenlemesi yapacağız. Yine bu mahalle için Necmettin Erbakan Bulvarı ve Vefa Konutları'nı Çayboyu Caddesi'ne bağlayacak yol çalışmaları için de başlangıç talimatını verdik. İnşallah seneye de bu yolu açmış olacağız. Perşembe Pazarı'nı da programa aldık. İhale aşamasına geldi, İnşallah Perşembe Pazarı'nı da Sivas'a değer katacak bir proje olarak hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.

 

Cem Vakfı Başkanı Ünal Karataş ise, "Belediye Başkanımız göreve geldiği ilk günden beri gece gündüz koşturuyor. Biz Alibaba'da ikamet ettiğimiz için gerek biz, gerekse diğer mahalleler olarak memnunuz. Zaten Belediye Başkanımız ortak akıl söylemini her kesime yaydı. Belediyemizin her noktayı karış karış bilmesi belki mümkün olmayabilir ama muhtarlarımız da bu açıkları güzel tespit ediyorlar ve bu durum hizmet kalitesinin artmasına sebep oluyor. Belediye başkanımıza, belediye başkan yardımcımıza, meclis üyemize ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel bir Sivas için Belediye Başkanımızın liderliğinde hareket edeceğiz. Bizler de gücümüz yettiğince elimizi taşın altına koyarak birlikte bunun mücadelesini vereceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Muhtarlar ve mahalle sakinleri ise yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Bilgin'e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir ‘Virüs’ Felis’e neden oldu!Önceki Haber

Bir ‘Virüs’ Felis’e neden oldu!

BİR KAMYON ÇOCUK KIYAFETİ BAĞIŞLADISonraki Haber

BİR KAMYON ÇOCUK KIYAFETİ BAĞIŞLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar