Turgut Özal Bulvar'ında Asfalt Çalışması Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgut Özal Bulvar'ında Asfalt Çalışması Başladı
Abone ol
Turgut Özal Bulvarı ile Üngüt bağlantısını sağlayan kavşakta yenileme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, asfalt serimine de başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı ile Üngüt bağlantısını sağlayan kavşakta yenileme çalışmalarını tamamladı. Kavşakta genişletme çalışmalarının yanı sıra araç parkı için alanlar oluşturuldu. Trafik akışını daha kontrollü hale getirecek çalışmaların ardından bulvarın son etabı olacak bin 200 metrelik güzergahta da sıcak asfalt çalışmaları başladı.

 

Kayseri Yoluna Ulaşımda Alternatif

Turgut Özal Bulvarı’nın son etabı olacak arter bin 200 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğinde. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen asfalt çalışmalarıyla Üngüt Kavşağı ile Kayseri Yolu bağlantısı kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölge ulaşımına alternatif olacak yoldaki asfalt çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bertiz'e Yapılan Yardım Miktarı AçıklandıÖnceki Haber

Bertiz'e Yapılan Yardım Miktarı Açıkland...

Kahramanmaraş'ta "Lavanta Kokulu Memleketim" projesi hayata geçiyorSonraki Haber

Kahramanmaraş'ta "Lavanta Kokulu Memleke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar