Türk Telekom'dan Abonelerine Toplam 10 GB'lik Özür İnternet Hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Telekom'dan Abonelerine Toplam 10 GB'lik Özür İnternet Hediyesi
Abone ol
İstanbul'da yaşanan depremden sonra Türk Telekom, yaşanan aksaklıkların sabah saati ile sonlandığını duyurdu. Ancak vatandaşların eleştirilerinin devamı üzerine Türk Telekom, yaşanan aksaklık nedeniyle kullanıcılarından özür dileyerek iki ay boyunca 5'er GB internet hediye edeceğini açıkladı.

İstanbul'da dün yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları fazlasıyla korkuttu. Depremden sonra yakınlarına ulaşmak isteyen vatandaşlar ise herhangi bir operatörü kullanamadılar. Bunun nedeni ise yaşanan yoğunluktan dolayı hatların çökmesiydi. Diğer operatörler bir süre sonra düzeldi ancak Türk Telekom'da yaşanan aksaklık bir hayli uzun sürdü.

Sabah saatlerinde açıklama yapan Türk Telekom yetkilileri, aksaklıkların giderildiğini ve herhangi bir sorunun kalmadığını açıkladı. Ancak vatandaşların Türk Telekom'a olan haklı eleştirileri de dinmek bilmedi. Hatta şu an bile bazı Türk Telekom kullanıcıları, hatlarında kesinti olduğunu, sistemin tam olarak düzelmediğini ifade ediyorlar. Hal böyle olunca da Türk Telekom, abonelerine hediye verme kararı aldı. 

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalara göre, Türk Telekom aboneleri iki ay boyunca 5'er GB hediye internet kullanacaklar. Yani Türk Telekom kullanıcıları, toplamda 10 GB internet kazanmış olacaklar. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalarda yaşanan aksaklık nedeniyle özür de dilendi.

Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur.

Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.

Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elbistan yepyeni bir parka kavuşuyorÖnceki Haber

Elbistan yepyeni bir parka kavuşuyor

Bosnalı Heyet ziyaret etti Yedi Güzel Adam Müzesine hayran kaldılarSonraki Haber

Bosnalı Heyet ziyaret etti Yedi Güzel Ad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar