Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, Türkiye’deki operasyonlarını sonlandırma kararı alan Prosegur’un üyelerini devraldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, Türkiye’deki operasyonlarını sonlandırma kararı alan Prosegur’un üyelerini devraldı.
Abone ol
İki firma arasında yapılan anlaşmaya göre Prosegur üyelerinin kullandığı sistemler Pronet sistemleri ile değiştiriliyor.

Bir süre önce global yönetimin aldığı kararla Türkiye’deki operasyonlarını sonlandıran, dünya çapında 550.000’den fazla kullanıcısı bulunan Prosegur ve Pronet arasındaki anlaşmanın detayları açıklandı. Anlaşmaya göre Prosegur üyelerinin kullandıkları sistemler Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in sistemleri ile değiştiriliyor.

 

Prosegur, müşterilerine yolladığı mesajda; müşterilerinin söz konusu karar nedeniyle mağdur olmaması ve yüksek teknolojik ürünleri kullanmaya devam edebilmesi için sözleşmelerini, Türkiye’de faaliyet gösteren firmalar arasında; sundukları üstün teknolojik ürün, altyapı ve servisi devam ettirebilecek tek firma olan Pronet’e devrettiklerini bildirdi. Prosegur üyeleri bu anlaşma ile mali bir yükümlülük altına girmeyecek, sözleşme dahilinde ödemekte oldukları ücret herhangi bir değişikliğe uğramadan geçerli olmaya devam edecek.

 

Prosegur ile gerçekleştirdikleri anlaşmaya dair değerlendirmelerde bulunan Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Sunduğumuz yenilikçi güvenlik çözümlerimizle sektördeki liderliğimizi devam ettiriyoruz. En son teknolojik gelişmeleri takip ediyor, tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına cevap veren ürünler sunuyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz üstün teknoloji, güçlü altyapı ve servis kalitemizle destek olmayı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz anlaşma kapsamında müşterimiz olan yeni kullanıcılarımızı yüksek müşteri memnuniyeti ile Pronet’in güvenli dünyasına kattık. Türkiye’de güvenlik alanında yenilikleri hayata geçirmeye devam edip müşteri portföyümüzü genişletmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

Pronet hakkında:

1995 yılında kurulan Pronet, bugün yaklaşık 200 bin aktif güvenlik sistemi kullanıcısı ile sektörünün lider şirketidir. Sunduğu güvenlik çözümleriyle kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlayan Pronet, ev ve işyeri güvenliğinin yanı sıra bankalardan perakende mağaza zincirlerine kadar birçok büyük kuruma yönelik çözümler üretiyor. Sunduğu çözümleri hırsızlığa karşı önleyici ve caydırıcı tedbirlerle sınırlı tutmayan Pronet, abonelerine ‘5 Korumalı Güvenlik Sistemi’ ile hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olayların yanı sıra acil sağlık ve panik durumlarına da müdahale edebiliyor. İnsana ve teknolojiye sürekli yatırım yapan Pronet, bunun bir sonucu olarak alarm sonrası aboneyi ortalama 10 saniyelik arama hızıyla dünya standartlarının üstünde çalışıyor. 2015’te Türkiye’de En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’nü kazanan Pronet, 2016’da da çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli etkinliklerinden 11. Contact Center World Awards’ta, “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde önce EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) ve sonra dünya birincisi oldu. Pronet ayrıca, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da 4 altın, 3 bronz ödül kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı. 2017’de “Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi” kategorisinde ödüle layık görülen Pronet, 2018’de ise Campaign Türkiye tarafından verilen Brand of the Year Ödüllerinde, hizmet kategorisinde “Yılın Markası” seçildi.

www.pronet.com.tr

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Volvo Trucks’tan TL’de düşük faizli kredi fırsatı!Önceki Haber

Volvo Trucks’tan TL’de düşük faizli kre...

TÜRKİYE DİYABET VAKFI İLE VODAFONE’DAN DİYABET DESTEK NOKTASISonraki Haber

TÜRKİYE DİYABET VAKFI İLE VODAFONE’DAN D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar