Ünlü CEO: Altın Satıp Bitcoin Alıyorum! BTC 1.000x Yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü CEO: Altın Satıp Bitcoin Alıyorum! BTC 1.000x Yapacak
Abone ol

 

MicroStrategy CEO’su: Bitcoin Almak İçin Altın, Dolar ve Hisse Senedi Satıyorum

MicroStrategy, Bitcoin Treasuries’a göre 2,2 milyar dolar değerinde 70.784 BTC’lik devasa bir Bitcoin pozisyonu oluşturdu. Michael Saylor, sadece dünyada daha iyi bir varlık görmediği için BTC'ye büyük bahis yapmaya karar verdiğini söylüyor. Michael Saylor konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in 1.000 kat artma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca ünlü yatırımcı, Bitcoin almak için altın, dolar, hisse senedi vb. varlıklarını sattığını da vurguluyor.

 

MicroStrategy CEO’su: Bitcoin yükselecek ve 100 veya 1.000 kat artacak

Halka açık iş zekası devi MicroStrategy’in CEO’su Michael Saylor, Unchained Podcast’teki yeni bir röportajda, yatırımcıların Bitcoin'in teknikleriyle çok endişelendiklerini ve bir temel sorunu göremediklerini söyledi. Michael Saylor konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

 

Ticaretin hiçbir önemi yok volatilitenin hiçbir önemi yok küçük dünyalarında yaşayan, Fibonacci geri çekilmelerini inceleyen ve beklenen%60 geri çekilme veya %80 geri çekilme hakkınad inanılmaz bir inançla vaaz veren insanlar…

Bu temel sorun gözden kaçırıyorlar yani Bitcoin digita bir para ağı ise ve eğer yeterli insan para ve güç onu benimsemeye karar verirse yükselecek ve 100 veya 1000 kat artacak ve bunu durdurmak için yapabileceğiniz hiçbir şey yok

 

 

 

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve haberhanesi.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Kaynak:Muhittin B.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitcoin’in Fiyatı 30.000 $’ın Altında!Önceki Haber

Bitcoin’in Fiyatı 30.000 $’ın Altında!

Kâhin Aayush Jindal'dan Ethereum Fiyatı SenaryolarıSonraki Haber

Kâhin Aayush Jindal'dan Ethereum Fiyatı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar