Uyuşturucu Kaçakçılarına Büyük Darbe: Kahramanmaraş Dahil 20 İlde Operasyon!

Kahramanmaraş 20 dahil gerçekleştirilen Narkoçelik-22 operasyonunda zehir tacirleri gözaltına alındı! Detayları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen "Narkoçelik-22" operasyonunda 157 şüphelinin yakalandığını ve bunlardan 56'sının tutuklandığını bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı iş birliğiyle, İl Jandarma Komutanlıklarının 282 ekip ve 846 personelin katılımıyla operasyonun gerçekleştirildiğini belirtti. Operasyonlar Diyarbakır, Antalya, Manisa, Van, Ağrı, Hatay, Aydın, Ankara, Hakkâri, Giresun, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Aksaray, İstanbul, Çanakkale, Kayseri, Ordu, Bingöl, Edirne ve Osmaniye illerinde düzenlendi.
Operasyon kapsamında 663 kilogram uyuşturucu madde, 3 milyon 400 bin kök kenevir ve skunk ile 436 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda yakalanan 157 şüpheliden 56'sının tutuklandığını ve 43 kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.
Bu operasyon, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın