Yeşilçam Klasikleri İzleyici İle Buluştu

Elbistan Belediyesi Yeşilçam'ın unutulmaz klasiklerinden oluşan filmleri sinemaseverlerle buluşturmaya başladı.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdiği "Açık Hava Yeşilçam Film Geceleri" 6 Temmuz Cumartesi günü sinemaseverlerle buluştu.
İlk olarak Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan "Mavi Boncuk" ile başlayan, 27 Temmuz Cumartesi günü sona erecek olan programda dört hafta boyunca gösterime devam edilecek.
Sırasıyla "Süt Kardeşler", "Neşeli Günler", "Kibar Feyzo" adlı Yeşilçam filmleri Pınarbaşı Mesire Alanı Amfi Tiyatro'da ücretsiz şekilde çay ikramı ile Elbistanlıların gösterimine sunulacak.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, sıcak yaz günlerinde hemşerilerin aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmeleri için düzenledikleri "Açık Hava Yeşilçam Film Gecelerinin" dört hafta boyunca devam edeceğini belirtti.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın