© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör; “Köy Evleri Bayramın 2. Günü Teslim Edilecek”

Türkoğlu ilçesi Özbek Mahallesi’nde inşasında sona gelinen köy evlerinde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Türkoğlu Özbek Mahallesi’nde inşası devam eden ve bayramın ikinci günü hak sahiplerine teslim edilecek köy evlerinde son hazırlıklar yapılıyor. Hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan Türkoğlu ilçesi Özbek Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden köy evlerinde incelemelerde bulundu. Bölgedeki çalışmalara ilişkin son bilgileri alan Başkan Güngör, “Şehrimizin tekrar ayağa kaldırılması ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan geçici barınma merkezleri ve esnaf çarşılarının kurulumu devam ederken bir yandan da kalıcı konutlar hızla yükseliyor. Bu kapsamda Türkoğlu Özbek Mahallesi’nde inşası devam eden ve bayramın ikinci günü hak sahiplerine teslim edilecek köy evlerinde son hazırlıklar yapılıyor. Devletimiz hemşehrilerimize çifte bayram yaşatacak. Hayırlı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER