Başkan Güngör, Ramazan’ın Son Gününde de Vatandaşlarlaydı
Kahramanmaraş HaberleriRamazan ayının son gününde de vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Güngör, “Hamdolsun Ramazan ayımızı hep birlikte eda ettik ve bayrama kavuşuyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Ömer Faruk Coşkun ile Ramazan ayının son gününde Milli İrade Meydanı’ndaki Büyükşehir Belediyesi’nin aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ve bayramlarını tebrik eden Başkan Güngör, “Bugün de iftar sofralarında hemşehrilerimizle bir araya geldik, orucumuzu açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hamdolsun Ramazan ayımızı hep birlikte eda ettik ve bayrama kavuşuyoruz. Maalesef yaşadığımız büyük felaket dolayısıyla buruk bir bayram geçireceğiz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.