© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör’den Hal Esnafına Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Sebze Hali ve Toptancılar Sitesi’nde kepenk açan esnafı ziyaret etti.

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bir yandan afet ve acil durum çalışmalarını koordine ederken bir yandan da depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile Sebze Hali ve Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette heyet, hal esnafı ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Hal Esnafımız Faaliyetlerine Başladı

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bakanımız Sayın Mahir Ünal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Fatma Varank, milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal ve İl Başkanımız Fırat Görgel ile birlikte Sebze Hali ve Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ederek hal esnafımızla bir araya geldik. Şehrimizi tekrardan ayağa kaldırmak ve her şeyin bir an önce yoluna girebilmesi için hal esnafımız da faaliyetlerine başladı. İnşallah el birliğiyle Kahramanmaraş’ımızı tekrardan ayağa kaldıracağız. Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak emek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.

KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak

Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.

Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kuddusi Baba Bulvarı’nda İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuddusi Baba Bulvarı’nda ilk etapta asfalt serimini tamamladı. Çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma imalatlarıyla da arter tamamen yenilenmiş olacak.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, 12 Eylül’de Ziyaretçilerine Kapılarını Açacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kale, özgün mimari dokusu korunarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından 12 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş MOTOFEST 2026 için geri sayım başladı: Ünlü isimler sahne alacak

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve on binlerce kişiyi ağırlayan MOTOFEST, bu yıl ikinci kez motosiklet tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

TÜM HABERLER