© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Hayrettin Güngör; “Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Katma Değerini Artırıyoruz”

Türkoğlu’nun Fatih, İstasyon, Gaziler ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Yatırım Programı’mız çerçevesinde yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını bir plan dâhilinde çözüme kavuşturuyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Türkoğlu’nda da yatırımlarımızı sürdürerek mahallelerimizin katma değerini artırmaya devam ediyoruz” dedi.

Yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarının tespiti ve vatandaşların talepleri noktasında sık sık muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nun Fatih, İstasyon, Gaziler ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı. Mahallelerin ihtiyaçları noktasında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Hayrettin Güngör, muhtarların taleplerini tek tek dinleyerek not aldı. Başkan Hayrettin Güngör; ziyaretleri için muhtarlara teşekkür ederken, muhtarlar da destekleri ve misafirperverlikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkürlerini iletti.

 

Yerleşim Yerlerimizin İhtiyaçlarını Karşılıyoruz

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehir merkezi, ilçe, kırsal mahalle ayırt etmeksizin yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözüme kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün de Türkoğlu’muzdan gelen muhtarlarımızı misafir ettik, mahallelerimizin ihtiyaçlarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Yatırım Programı’mız çerçevesinde yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını bir plan dâhilinde çözüme kavuşturuyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Türkoğlu’nda da yatırımlarımızı sürdürerek mahallelerimizin katma değerini artırmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle aramızda köprü olan muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

“Maraş’ın Üç Beyi” Eşsiz Mirası ile Anılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraş’ın ve Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Abdurrahim Karakoç, Cahit Zarifoğlu ve Mevlana İdris Zengin’i vefatının yıl dönümünde eşsiz mısralarıyla anma programı düzenleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Kayabaşı Mahallesi’nde yer alan Tarihi Kocabaş Konağı’nı restore ederek turizme kazandıracak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dünya Çevre Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tarihi Ceyhan Köprüsü etrafında bir araya gelen Büyükşehir personelleri atıkları toplayarak mesaj verdi: Biz Temizledik, Sıra Sende!

Başkan Görgel: “Pazarcık Sarımsağının Tescil Süreci Sona Geldi”

Pazarcık Sarımsağı hasadına katılan Başkan Görgel, “Hasadını yaptığımız sarımsak üretiminde Türkiye 3.’süyüz. 11 bin dekar alanda 384 çiftçimiz yılda 17 bin ton sarımsak üretimi yapıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Pazarcık Sarımsağı’nın tescil sürecini sürdürüyoruz, sona yaklaştık. Şehrimizin her bir ürününe sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu ürünler bizim kimliğimiz, bizim tarihimiz” dedi.

Pusula Maraş, Gençleri Kuş Evi Boyama Atölyesinde Buluşturdu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, gençlere yönelik kuş evi boyama etkinliği düzenledi. Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte gençler, hem üretmenin hem de doğaya katkı sunmanın mutluluğunu yaşadı.

Özel çocuklar, Onikişubat Belediyesi ile baharın coşkusunu dolu dolu yaşadı

Onikişubat Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hamidiye-Bekir Topçuoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından geleneksel hale getirilen “Özel Çocuklar Bahar Şenliği” büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

TÜM HABERLER