© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Mehmet Akpınar: 'Dulkadiroğlu'nu daha güzel günlere taşıyacağız'

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mesai öncesi belediye personelleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.

Belediye personellerine hitap eden Başkan Akpınar, vatandaşa hizmet konusunda çalışmaların özverili bir şekilde yapılmasını temenni etti.  Her bir belediye personelinin vekili olduğunu ifade eden Başkan Akpınar, vatandaşa hizmette 24 saat esasına göre çalışma yapacaklarını belirtti.

Vatandaşın talep ve görüşlerinin öncelikli olduğunu dile getiren Akpınar, “Vatandaşlarımız kendilerine hizmette yetkiyi bizlere verdi. Bizlerde tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Bu hizmet sürecinde her bir mesai arkadaşım bizlerin vekili olarak sahada bulunacak. Dulkadiroğlu’nu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yıkılan binaları, kırılan gönülleri hep birlikte onaracağız. Her bir mesai arkadaşımız bu bilinçle çalışacak ve ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız.”

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER