Büyükşehir, Binevler’in Asfaltını 30 Milyon TL’lik Yatırımla Yeniledi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı, Hanefi Mahçiçek Bulvarı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda etaplar halinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplamda 30 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen asfalt çalışmalarıyla bölgede ulaşım konforu üst seviyeye çıkarıldı.
Ulaşım Yatırımları Programı kapsamında şehir genelinde başlattığı asfalt atağını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi çerçevesinde Alparslan Türkeş Bulvarı, Hanefi Mahçiçek Bulvarı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda etaplar halinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını tamamladı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Kavşağı’ndan Tapu Kavşağı’na kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik arter geliş ve gidiş istikametleriyle baştan uca yenilendi. Toplamda 30 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen asfalt çalışmalarıyla bölgede ulaşım konforu üst seviyeye çıkarıldı. Parklanma alanı ile 4 şerit olarak vatandaşların hizmetine sunulan caddelerde trafikte aksamalara sebep olunmaması için yatay parklanma kuralına uyulması istendi. Altyapı, aydınlatma, kent mobilyaları, peyzaj uygulamaları ve asfaltıyla baştan uca yenilenen arterlerle bölgenin katma değeri katbekat artırıldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.
KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak
Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.
Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı
Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.