© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir, Odun Ambarlarında Hafriyat Atıklarını Bir Bir Kaldırıyor

Çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, odun ambarlarında çevreye rastgele bırakılan hafriyat atıklarını da bir bir temizliyor.

Şehir genelinde alt ve üstyapı imalatlarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ev ve iş yerlerinin tadilatı esnasında oluşan ve çevreye rastgele bırakılan inşaat atıklarının temizlenmesi noktasında çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ve sokaklarda detaylı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalarla, çevreye bırakılan molozları iş makineleriyle bulundukları yerden alarak hafriyat döküm sahasına nakleden ekipler, odun ambarlarını da inşaat atıklarından temizliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; kent estetiğinin sağlanması, insan sağlığına zararlı atıkların bertaraf edilmesi, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi noktasında çalışmaların artarak sürdüğü belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara  yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.

KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak

Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.

Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.

TÜM HABERLER