© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehirin Kadınlara Yönelik El Sanatları Kursunda Kayıtlar Başladı!

Büyükşehir Belediyesinin ‘Kadınlara Yönelik El Sanatları Kursları’nda yeni dönem kayıtları başladı. 5 farklı branşta ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere son başvuru 20 Ekim Cuma.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; vatandaşların sosyalleşmesi ve el becerilerini geliştirmesi, ekonomik ve kültürel kazanımlarını artırması ve mesleki açıdan yeni donanımlar kazanması noktasında çeşitli kurslar düzelemeye devam ediyor. KAMEK ve Kahramanmaraş Akademi’de onlarca farklı branşta atölyeyi vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir, Kadınlara Yönelik El Sanatları Kursu’nda da yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi ve Karaziyaret Sosyal Tesisleri’nde alanında uzman eğitmenler tarafından kursiyerlere; mefruşat, dikiş, alüminyum folyo kabartma, makine nakışı ve el nakışı eğitimleri verilecek. Kurs merkezlerinden şahsen yapılabilen başvurularda son gün 20 Ekim Cuma. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara tüm kadınların davetli olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER